Liksite išsižioję: šeimininkas nufilmavo, ką išdarinėja jo katė

Stop kadras (Youtube)
Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 2:09 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 4:01 AM

Padorus miegas naktimis greičiausiai būtų tik nereali svajonė, jei savo namuose augintumėte šią katę, vardu Luna. Video siužete užfiksuoti katės akrobatiniai, kaskadiniai, parkūro triukai tokie energingi, kad tas ramybės minutes beliks įsivaizduoti tik tada, kai ji pati miega.

„Ei, šeimininke, žiūrėk, aš tuoj šoksiu nuo rankšluosčių laikiklio ant dušo kabino atbrailos. Bus nerealiai!“, – maždaug taip galėtų skambėti katės mintys išverstos į žmonių kalbą.

Įdomiausia tai, kad net ir tada, kai visi skrydžių, šuolių, apsivertimų ir kritimų triukai išsenka, ji susiranda papildomos veiklos. Pavyzdžiui, pulti niekuo dėtus daiktus namuose ir taip save „palinksminti“.

Kaip sakoma, po gero vakarėlio, reikia gerai pailsėti. Vis tik pasirangius prie šeimininko ir nusnūdus 30 minučių, Lunos nepažabojama prigimtis atbunda su nauja jėga.

Įsitikinkite patys ir pažiūrėkite šį vaizdo siužetą, kurį sumontavo ir į internetinę svetainę „Youtube“ patalpino Lunos šeimininkas, pasivadinęs „emlodrone“.

Tapkite mūsų draugais ir sekite „Augintinio“ naujienas Augintinis/401213033302900"="">Augintinis/401213033302900"" target="_blank"> “Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.