Atsiradus prieš 5 metus dingusiam katinui paaiškėjo neįtikėtinas dalykas

Viena moteris negali atsidžiaugti, kad atsirado jos prieš 5 metus dingęs katinas.

 Kartais dingę augintiniai atsiranda ir po kelerių metų.<br> 123rf.com nuotr. 
 Kartais dingę augintiniai atsiranda ir po kelerių metų.<br> 123rf.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2018, 11:24 AM

Tačiau įdomiausia yra tai, kad, kaip paaiškėjo, visą šį laiką jos augintinis gyveno visiškai šalia – pas artimiausius kaimynus.

23 metų Nguhi Muturi iš Dalaso, Teksase, JAV, negalėjo sulaikyti džiaugsmo, kai praėjusią savaitę jos juodas katinas, vardu Panther, grįžo į namus po kelerių metų.

„Negaliu tuo patikėti, nes aš vis dar esu šoke. Bet mano pirmasis kada nors turėtas augintinis – mano katinas Panther šiandien grįžo namo, po to kai dingo prieš penkerius metus“, – socialiniame tinkle „Twitter“ džiaugėsi moteris.

Paaiškėjo, kad dingęs katinas vieną dieną kaip niekur nieko priėjo prie Nguhi tėčio, netoli šeimos namų. Įleistas į vidų jis nubėgo tiesiai ten, kur labiausiai mėgdavo tupėti.

Įtarimas, kad tai gali būti jų dingęs augintinis, pasitvirtino, apžiūrėjus katino letenas. Paaiškėjo, kad priekinės letenėlės buvo be nagų, o galinės turėjo. Tai buvo vienas iš skiriamųjų Panther bruožų, rašoma interneto svetainėje „Daily Mail“.

Pasirodo, dingęs Panther pateko į už 24 kilometrų esančią gyvūnų prieglaudą.

Benamiu palaikytam gyvūnui jau grėsė būti užmigdytam, bet likus kelioms dinoms iki suplanuotos eutanazijos, jį priglaudė moteris, gyvenusi kitame mieste.

„Ji išgelbėjo jam gyvybę ir pavadino jį Charlie. Kurį laiką ji jį augino, o kai nebegalėjo juo pasirūpinti, atidavė savo tėvams. Paaiškėjo, kad jos tėvai – mano šeimos artimiausi kaimynai. Jie gyveno su „Charlie“ kiek daugiau nei metus“, – rašė Nguhi.

Visa tai paaiškėjo, kai kaimynai atvyko paklausti, ar Nguhi šeima nematė jų visą dieną neatsirandančio Charlie.

Įdomu tai, kad tie patys kaimynai, atsitiktinai priglaudę Panther, anksčiau buvo įsigiję ir Sibiro haskį. Tačiau pasirodė, kad triukšmingą šunį prižiūrėti jiems buvo per sudėtinga, todėl juo ėmėsi rūpintis Nguhi. O pagaliau kaimynai paklausė, ar moteris norėtų jų haskio pasilikti sau.

„Aš, žinoma, pasakiau „Taip“. Štai taip įsigijau savo gražuolį Trotsky. Bet aš nežinojau, kad pas tuos pačius kaimynus gyveno dingęs mano katinas. Taip jau susiklostė, kad aš priglaudžiau jų šunį, o jie – mano katiną“, – rašė moteris.

Kadangi kurį laiką haskis ir dingęs katinas pas kaimynus gyveno drauge, šuo nepuolė loti, pirmąkart pas Nguhi tėvus išvydęs Panther.

Dabar moteris džiaugiasi, kad jos katinas vėl atsirado.

„Žinote, kaip praradus artimą žmogų ar gyvūną norisi dar bent dieną praleisti su jais drauge ir pasakyti jiems, kaip juos myli ir kokie jie tau svarbūs?

Aš kaip tik gavau tokią progą praleisti laiką su Panther. Niekada nebūčiau atspėjusi, kad po 5 metų vėl galėsiu pabučiuoti jo galvytę.

Tai taip nerealu! Aš jau buvau susitaikiusi su tuo, kad jo nebėra, o dabar jis tupi šalia ir murkia, lyg niekur nieko. Mano širdis tokia prisipildžiusi laimės!“ – rašė Nguhi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.