Šunys, kalbantys per „Skype“ - jau realybė (video)

Manote, kad programa „Skype“ gali naudotis tik žmonės? Deja. Bendrauti internetu gali jau ir šunys. Filmuotoje medžiagoje užfiksuotas sklandus pokalbis tarp dviejų šunų, gyvenančių skirtingose pasaulio pusėse: vienas foksterjeras gyvena Vašingtone (JAV), kitas – Didžiojoje Britanijoje. Taigi, aptarti reikalus ir aktualijas šunys gali net ir tada, kai juos skiria tūkstančiai kilometrų. Perspėjame: nepalikite šunų be priežiūros prie įjungto kompiuterio – niekada negali žinoti, ką suplanuos.

Daugiau nuotraukų (1)

Šarūnas Meškys

Mar 18, 2013, 9:47 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 7:40 PM

Girdėdami ir matydami vienas kitą kompiuterio ekrane, šunys ėmė staugti, amsėti ir kišti savo snukius ekrano link. Vis dėlto po minutės trukmės pokalbio tarmės skirtumų nustatyti nepavyko – tiek britas, tiek amerikietis staugė taip pat.

Portale „Youtube“ video siužetu pasidalino Gayloro savininkė Ali Wasel. „Kai Gaylorui nusibosta niurzgėti ir vesti mane iš kantrybės, tada jis mielai bendrauja su savo draugu iš Didžiosios Britanijos“, - rašė šeimininkė.

Šuo kompiuterio ekrane priešais Gaylorą - foksterjeras Basil. Jis dar 2007 metais pagarsėjo savo neįtikėtina reakcija į mobiliojo telefono skambučio melodijas.

Dviejų šunų pokalbį pamėgo ir kiti šunys. „Youtube“ vartotojas teigė, jog jo šuo mielai klausosi dviejų foksterjerų pokalbio: „Mano šuo ėmė staugti kartu“, - sakė komentatorius, pasivadinęs Maghamcdowll.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.