Geros nuotaikos užtaisas: prancūzų buldogas išsigando pagadinęs orą (video)

Vos tik užsiminus apie prancūzų buldogus, dažniausia aplinkinių reakcija skamba maždaug taip: „Žinau juos. Čia tie šikšnosparniai, kur knarkia ir orą gadina“. Taip, jie knarkia, ir net labai garsiai. Ir į šikšnosparnius kai kurie panašūs. Tačiau dėl oro gadinimo galima pasiginčyti. Šis procesas dažniausiai tampa erzinantis ir nevaldomas tuomet, kai šuo gausiau pašeriamas skanėstais nuo pietų stalo. Kad ir kaip bebūtų, visgi šie nedideli komiški keturkojai savyje turi charizmos. Ypač tada, kai patys pagadina orą ir to išsigąsta.

Prancūzų buldogas pagadino orą ir pats išsigando.<br>Stop kadras
Prancūzų buldogas pagadino orą ir pats išsigando.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 5:49 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:05 AM

Portale „Youtube“ patalpintame videosiužete matyti, kaip tamsaus kailio prancūzų buldogas ieško tinkamo vietelės „gamtiniam“ reikalui atlikti. Vos tik susiradęs ir patogiai įsitaisęs, buldogas netyčia pagadina orą ir pats dėl to labai nustemba.

Sunerimęs ir sutrikęs patinėlis sukasi aplink save ir bando surasti, kas gi skleidžia šį nepadorų garsą bei trikdo šventą ramybę. Besistengdamas surasti kaltininką, prancūziukas pagadina orą dar kartą. Po šio karto jis suprato, kad atlikti gamtinius reikalus svarbiau, negu rasti tą „triukšmaujantį piktadarį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.