Šeimininkė nufilmavo, kaip nutukęs katinas bando pralįsti pro angą duryse

Nutukimas – ne tik šių laikų žmonijos problema. Antsvorio turintys gyvūnai kenčia taip pat. Žinoma, nutunka jie ne savo noru, o dėl per didelės šeimininkų meilės. Tokie apvalūs, riebūs ir vos pajudantys gyvūnai patenka ir į kuriozines situacijas. Viena antsvorio kamuojamo katino šeimininkė užfiksavo, kaip pro specialią angą duryse vos ne vos pralindo jos keturkojis.

Nutukęs katinas bando pralįsti pro angą duryse.<br>Stop kadras
Nutukęs katinas bando pralįsti pro angą duryse.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 8:04 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:38 AM

Sėkmingai pro angą prakišęs letenas ir galvą, katinas naiviai tikėjosi, kad ir jo visas kūnas be vargo pralįs. Deja, bet vos tik įpusėjęs, katinas užstrigo. Nesulaukęs šeimininkės pagalbos, katinas ėmė bandyti pralįsti pats. Keletą sekundžių atrodė, kad padėtis - beviltiška. Storas katino pilvas buvo įstrigęs 16 centimetrų skersmens angoje.

Portale „Youtube“ katino šeimininkė Linda Joiner rašė: „Mano beveik 12 kilogramų sveriantis katinas nebenorėjo būti lauke. Galite matyti, kaip beviltiškai jis atrodo bandydamas pralįsti pro skylę“.

Interneto vartotojai, pamatę vaizdo siužetą apie nutukusį katiną ėmė jį pravardžiuoti animaciniu herojumi Garfildu ir siūlė laikytis jam dietos.

Kaip tikino L.Joiner, jos katinas yra sveikas ir judrus, reguliariai lankosi pas veterinarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.