Paaiškėjo videosiužetų konkurso „Mano keturkojo išdaiga“ nugalėtojai

Daugiau nei tris mėnesius trukęs videosiužetų konkursas „Mano keturkojo išdaiga“ - pasiekė finišą. Šiame grandioziniame konkurse dalyvavo per 80 dalyvių. Savo netikėtais, originaliais, juokingais, o kartais ir keistais vaizdeliais džiuginote skaitytojus, redakciją bei pačius save. Atsižvelgdama ne tik į vaizdo klipo peržiūrų skaičių, bet ir į originalumą bei įdomumą, portalo lrytas.lt redakcija išrinko konkurso nugalėtojus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-13 13:24, atnaujinta 2018-02-19 20:26

Trečiosios vietos nugalėtoju tapo „Kriminalinė istorija „Meškiuko galas“. Videosiužetą atsiuntusi portalo lrytas.lt skaitytoja Ingrida Čiupaitė savo augintiniui laimėjo sveiko ėdalo „Royal Canin“ visam mėnesiui ir dovaną-siurprizą.

Antroji vieta atiteko vaizdeliui „Gobšus kačiukas nesidalina maistu ir jį atkakliai saugo“. Kačiukų šeimininkė Eleonora Kasparavičienė savo augintiniams laimėjo sveiko ėdalo „Royal Canin“ trims mėnesiams ir gertuvę-fontaną.

Pirmąją vietą iškovojo portalo lrytas.lt skaitytojos Lauros videosiužetas „Kaip katinas ir šuo santykius aiškinosi“. Siužeto herojams atitenka sveikas ėdalas „Royal Canin“ pusei metų ir šunų bei kačių enciklopedija.

Dėkojame konkurso dalyviams ir rėmėjams, sveikiname nugalėtojus ir linkime gražių ir jaukių švenčių.

Dėl prizų su konkurso nugalėtojais artimiausiu metu susisieks „Royal Canin“ atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.