Holivudo žvaigždžių augintiniai: prabangūs ir valdomi elektra

Nors Holivudo žvaigždžių bei pramogų pasaulio atstovų darbo grafikas intensyvus ir griežtai sustyguotas, viena kita akimirka, skirta nerūpestingiems pasivaikščiojimams gamtoje ar tiesiog miesto gatvėmis, neprošal. Tiesa, dar geriau tai daryti kartu su šunimi, - rašo „Lietuvos rytas“. 

Paris Hilton iš rankų nepaleidžia savo mažylio čihuahua, vardu Peteris Panas.<br>AOP nuotr.
Paris Hilton iš rankų nepaleidžia savo mažylio čihuahua, vardu Peteris Panas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-01 23:03, atnaujinta 2018-01-28 22:28

Televizijos žvaigždei modeliui Courtney Stodden (19 m.) draugiją palaiko naujas miniatiūrinis Maltos bišonų veislės šunelis, pavadintas Cupcake’o vardu. Kartu su savo vyru Dougu Hutchisonu (54 m.) C.Stodden laiko ir italų kurtą (levretę). Vis dėlto tenka pripažinti, kad įspūdingą kūną turinčiai gražuolei labiau tinka lyg žaisliukas atrodantis Maltos bišonas, negu itin liesa levretė. 

„Karibų piratų“ žvaigždė aktorius Orlando Bloomas (37 m.) – tikras gyvūnų mylėtojas. Panorėjęs keturkojo kompaniono Orlando nepuolė ieškoti veislinio šuns, o ištikimą draugą prieš kelerius metus susirado gyvūnų prieglaudoje. Juodu neretai galima išvysti vaikštinėjant Los Andželo ar Niujorko gatvėmis.

44-erių dainininkė Gwen Stefani bei jos vyras Gavinas Rossdale’as dar kovo pradžioje susilaukė trečiojo vaiko. Atsakingi tėvai pasirūpino iš anksto, kad jų atžalos turėtų galimybę džiaugtis pūkuoto keturkojo draugija, tad jų namuose sukiojasi gauruotas Pomeranijos špicų veislės šunelis Chewy.

Štai australų aktorius Hugh Jackmanas (45 m.) vaikštinėja su šviesiai kreminės spalvos ketverių metų prancūzų buldogu, pavadintu labai menišku vardu, – Dali. Ne kartą pastebėta, kad Hugh – atsakingas šeimininkas: šaltuoju metų laiku savo šunį aprengia šiltais drabužiais ir net apauna specialiais batais. Be to, visuomet susirenka šuns Dali paliktas krūveles.

Turtingoji paveldėtoja Paris Hilton (33 m.) iš rankų nepaleidžia savo mažylio čihuahua, vardu Peteris Panas.

Ne pirmą šunį auginanti Paris savo keturkojams prabangos – kaip ir sau – negaili: rengia prašmatniais drabužiais ir lepina gardžiais patiekalais. Šunims priklauso ir būda namų kieme, kuri labiau primena ištaigingą vilą. Už ją Paris nepagailėjo 325 tūkst. JAV dolerių (apie 816 tūkst. litų).

Šviesiaplaukė taip myli gyvūnus, kad 2008 metais jos namuose sukiojosi net 17 šunų.

Aktorei bei modeliui Jessicai Biel (32 m.) draugiją palaiko du šunys – bokseris ir amerikiečių pitbulterjeras.

Tiesa, juos prižiūri ne tik Jessica, bet ir jos vyras dainininkas Justinas Timberlake’as (33 m.). Kadangi abu šunys – gana dideli ir energingi, juos J.Biel tramdo naudodama elektrinį antkaklį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.