Cirko pasirodymo metu įniršęs liūtas savo dresuotojo nepasigailėjo

Šokiruojantis vaizdelis, kuriame liūtas užpuolė savo dresuotoją, netruko paplisti internete. Cirko pasirodymo metu Aleksandrijoje, Egipte, liūtas vyro nepasigailėjo – mirtini sužalotas dresuotojas neišgyveno.

35-erių Islamas Shaheenas surengė pasirodymą narve su trimis liūtais. Du iš jų dresuotojo klausė puikiai, tačiau trečiasis žaibiškai puolė vyrą.
35-erių Islamas Shaheenas surengė pasirodymą narve su trimis liūtais. Du iš jų dresuotojo klausė puikiai, tačiau trečiasis žaibiškai puolė vyrą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 6:00 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:17 AM

35-erių Islamas Shaheenas surengė pasirodymą narve su trimis liūtais. Du iš jų dresuotojo klausė puikiai, tačiau trečiasis žaibiškai puolė vyrą. Dantimis liūtas kibo Islamui į gerklę, pasigirdo siaubingi vaikų klyksmai.

Kiti cirko arenoje buvę dresuotojai mėgino padėti savo kolegai ir mušė liūtą lazdomis, visa tai buvo beviltiška. Bejėgį sudraskytą dresuoją vėliau liūtas paleido. To paties incidento metu nuo žvėries nukentėjo dar vienas žmogus, tačiau sužeidimai nebuvo mirtini.

Anot specialistų, neprognozuojamas liūto žiaurumas siejamas su šių plėšrūnų poravimosi sezonu. Liūtas netrukus buvo išbrauktas iš pasirodymų ir išvežtas veterinarų apžiūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.