Paskutinis mirštančios moters noras sukrečia iki širdies gelmių

Žmogui atsisveikinti su savo augintiniu yra begalinis skausmas ir stresas, tačiau ir patiems augintiniams netekti savo šeimininko skauda nemažiau.

 Imgur nuotr.
 Imgur nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

tavogyvunas.lt

Jun 9, 2019, 10:59 PM

Socialiniuose tinkluose galėjote pamatyti fotografiją su antrašte: „Prieš mirtį jos noras buvo paskutinį kartą pamatyti savo geriausią draugą Oliverį ir su juo atsisveikinti…“. Nuotraukoje matyti moteris senjorė, gulinti ligoninės palatoje ir švelniai apkabinusi savo draugą – katiną Oliverį.

Supratusi, kad ilgai negyvens, ji labai troško dar kartą apkabinti, paglostyti ir pamyluoti savo keturkojį draugą, su kuriuo praleido ne vienerius metus. Jos katinas lyg suprasdamas, kad savo šeimininkę mato paskutinį kartą, švelniai susirangė šalia jos ir neketino trauktis.

Ligoninės personalas žinojo, kad moteriai liko gyventi tik kelios dienos, todėl leido šeimai atnešti gyvūną su juo atsisveikinti. Jos anūkas padarė viską, kad tik šis paskutinis močiutės noras būtų įgyvendintas.

Katinas Oliveris lyg jausdamas paskutines šeimininkės gyvenimo akimirkas, nuolat glaudėsi prie jos ir nerimastingu žvilgsniu žiūrėjo į ją. Moteris stengėsi nusišypsoti, kad jos augintinis jaustų kuo mažiau streso, pasakodama jam, kad jis gyvens su jos vaikais ir bus laimingas bei tinkamai prižiūrimas.

Atsisveikinusi su savo geriausiu draugu moteris galėjo ramiai išeiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.