Vilniečiai išskalbė savo katiną: ištrauktas gyvūnas buvo leisgyvis ir atsidūrė reanimacijoje

Ne veltui sakoma, kad katinai turi devynias gyvybes. Tačiau vienos vilniečių šeimos nė metų neturintis katinas Tomas vieną iš jų jau išnaudojo. Katinėlis nepastebėtas prasmuko ir 20 min. ištvėrė skalbiamas automatinėje skalbimo mašinoje. Po to veterinarijos gydytojai jau tris paras kaip įmanydami stengiasi išsaugoti katino gyvybę, skelbiama portale tv3.lt.

Lrytas.lt montažas
Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2024, 12:31 PM

„Nuėjau į vonią nusiplauti rankas. Ir girdėjau tik miau, miau, iš skalbimo mašinos sklido tas garsas, bet nepagalvojau, kad tenai katinas. Galvojau, kad drabužiai tenai trinasi. Po penkto karto mane įbaugino tas garsas“, – portalui tv3.lt pasakojo katino šeimininkas Jevgenijus Senkevičius.

Anot katino šeimininko, ištrauktas augintinis buvo leisgyvis, šoko būsenos, atrodė, kad nėra jokių vilčių jam išgyventi.

Kaip rašoma minėtame portale, katino temperatūra tesiekė 33 laipsnius, t. y. 6 laipsniais žemesnė nei katėms įprasta. Be to, žarnyne pasireiškė ir kraujo išsiskyrimas į išmatas. Svarbiausia, kad vanduo nebuvo patekęs į kvėpavimo takus.

Gera žinia, kad katino gyvybei didžiausias pavojus jau praėjo ir jis greitai grįš į namus. Tačiau ne visos tokios istorijos baigiasi taip laimingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.