Skaudžiai sužalota Kiškė be jūsų pagalbos neišgyvens

Kiškės sužalojimas - vienas baisiausių mums matytų... Sterilizuota katytė gyveno Šeškinėje. Ją pašeriančią moterį Kiškė vieną vakarą pasitiko perplėšta gerkle ir skruostu - visur sruvo kraujas, katytė buvo siaubingai sukandžiota. Namo gyventojai pasakojo, kad matė, jog katytę vijosi šuo... Nieko nelaukdami sutikome padėti ir paprašėme skubiai ligoniukę nugabenti į gydyklą. Kitu atveju ant žaizdos atsisės musė, o toliau jau nepasakosime...

Kiškė tikisi pasveikti ir keliauti į naujus namus.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Kiškė tikisi pasveikti ir keliauti į naujus namus.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 4:15 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:46 PM

Gydytojai dar tokio siaubo nebuvo matę - visos kraujagyslės, sausgyslė matyti, žaizda pradėjus pūliuoti, gili, klaiki! Pulta operuoti - chirurgai bandė sukabinti, kas įmanoma, išvalyti žaizdą, pradėtas labai stiprių antibiotikų kursas. Prognozės buvo liūdnos, nes iškąstas didžiulis gabalas audinių, nebuvo kaip susiūti, manyta, kad po operacijos pažeisti audiniai nesukibs.

Dar anksti džiaugtis, bet panašu, kad Kiškės organizmas pasiruošęs kovoti ir kol kas susiūta žaizda gyja. Dar laukia ilgas kelias iki ji pasveiks, jei viskas vyks pagal planą. Na, o kol kas laukiame ir tikimės, kad nebus komplikacijų ir Kiškutės žaizda sėkmingai gis.

Labai reikalinga Jūsų parama. Negalėjome tokios palikti gatvėje nepaisant siaubingos finansinės padėties. Katytė liks stacionare, kol nebus saugu keliauti į laikiną globą. Bet ir laikinos globos kol kas dar neturime...

Jei tik galėsite ją priglausti po to, kai jau gydytojai galės paleisti namo, labai prašome atsiliepti. Manome, kad globa truks apie mėnesį. Vėliau ją paleisime į jos gyvenamą kiemą.

Taip pat labai prašome prisidėti prie operacijos, gydymo ir stacionaro. Labai tikimės įtilpti į 600 lt. Kaip paaukoti sužinosite atsidarę šią nuorodą.

Dėkojame visiems geriems žmonėms, kurie prisidės prie Kiškės gelbėjimo. Mažutė šnypštukė, bet nepaprastai kantri, leidžia atlikti visas procedūras, supranta, kad jai norime padėti. Kasdien jos globėja Janina ateina atnešti konservų (Ačiū!), nes princesė sauso nepripažįsta. Jei norėtumėte jai paaukoti konservukų ar nuvežti, aplankykite Vaidos gydykloje.

Ačiū labai už pagalbą! VŠĮ RAINIUKAS, 861558898, 868973782, info@rainiukas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.