Kovą už išlikimą laimėjusiai fantastiškai katytei reikia tik vieno – atvertų visą savo mylinčią širdį

Nuo pirmų gyvenimo dienų už išlikimą kovojusios katytės širdyje liko randų, tačiau šiluma ir švelnumas juos užgydytų. Gal jūs ar jūsų artimieji – tikroji jos šeima?

Fantastika – dvejų metų katytė, kuriai gyvenimas nepagailėjo išbandymų.<br>Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
Fantastika – dvejų metų katytė, kuriai gyvenimas nepagailėjo išbandymų.<br>Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“

Apr 1, 2024, 12:13 PM

Labas, aš esu Fantastika – dvejų metų katytė, kuriai gyvenimas nepagailėjo išbandymų. Pirmieji mano prisiminimai – slėpynės po balkonais, kiekvieną dieną bandant išgyventi. Nors buvau alkana ir purvina, širdyje visada turėjau šiek tiek vilties ir meilės tiems, kurie pasidalindavo su manimi maisto trupiniais.

Vieną dieną viskas pasikeitė. Mane pastebėjo geri žmonės, kurie suprato, kad man reikia pagalbos. Mano būklė buvo prasta: ant pakaušio įsitaisęs pūlinys rodė, kad jau kurį laiką buvau sužeista, o mano kūnas – kovos su parazitais laukas, pilnas kaspinuočių narelių ir askaridžių.

Šie žmonės nenuleido rankų ir nuvežė mane į kliniką, kur prasidėjo mano ilgas kelias į pasveikimą. Gydytojai ir prieglaudos darbuotojai man skyrė reikiamą gydymą ir po truputį, diena po dienos, pradėjau jaustis geriau. Žaizdos pagijo, kirminai buvo išnaikinti ir aš vėl pradėjau jausti gyvenimo džiaugsmą.

Tačiau ne tik kūno žaizdas reikėjo gydyti. Laikas, praleistas lauke, paliko žymę mano širdyje – tapau nedrąsi ir atsargi. Nors prieglaudoje esu saugi, mano praeitis vis dar vaidenasi, todėl kai kuriose situacijose jaučiuosi ne taip drąsiai. Bet aš mokausi pasitikėti vėl. Šiltas glėbys ir švelnus žodis – tai, ko man reikia.

Mano kelias dar nesibaigė. Noriu rasti žmogų ar šeimą, kuri man suteiktų antrą šansą – gyvenimą, kupiną meilės, saugumo ir supratimo. Esu pasiruošusi atverti savo širdį tam, kas yra nusiteikęs būti kantrus ir supratingas. Nors pradžioje galiu atrodyti nedrąsi, laikui bėgant atsiskleisiu kaip tikra draugė, pasirengusi meilės ir ištikimybės ryšiui.

Mano istorija – tai ne tik išbandymų serija, bet ir atsparumo, atgimimo bei vilties simbolis. Su tinkama priežiūra ir daug meilės, aš žinau, kad galiu tapti ištikima ir meilia drauge, kurios širdyje visada bus vieta tam, kas parodys man, ką reiškia tikra šeimos šiluma.

Jei manote, kad Fantastika gali tapti Jūsų šeimos nare, gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ kviečia užpildyti anketą – https://forms.gle/wg3JB2hqHbXFdaH58.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.