K. Raikkonenas: „Malaizijoje laukia sunkus ir neprognozuojamas savaitgalis“

Iš kiek netikėtai vėsaus Melburno „Formulės-1“ lenktynės keliasi į drėgną ir karštą Malaiziją, kur šį savaitgalį prasidės antrasis čempionato etapas.

Suomis K. Raikkonenas 2003 metais Malaizijoje pasiekė savo pirmąją pergalę „Formulės-1” lenktynėse.<br>AP
Suomis K. Raikkonenas 2003 metais Malaizijoje pasiekė savo pirmąją pergalę „Formulės-1” lenktynėse.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 11:06 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:05 PM

„Žvelgiant į praeitį, Malaizijoje buvo ir gerų, prastų startų. Čia nugalėjau tris kartus, 2003 metais pasiekiau pirmąją savo pergalę, tad smagu grįžti ten, kur malonūs ir džiugūs prisiminimai. Jos niekada neužmiršiu“, - apie būsimą savaitgalį kalbėjo „Lotus“ ekipos pilotas Kimis Raikkonenas, Melburno GP nugalėtojas. „Nesakau, kad man Malaizijos trasa yra ypatinga, tačiau čia pakankamai gera vieta lenktynėms.

Tai viena iš tų trasų, kai savaitgalį kvalifikacijos ir lenktynių metu gali palyti. Taigi, neturime atmesti lietaus galimybės ir reikia būti pasiruošusiems šlapiai trasos dangai.

Malaizijoje mūsų laukia žymiai karštesnis oras nei Australijoje. Sunku atsakyti, kaip karštis paveiks automobilius, kaip jie oro sąlygas ištvers lenktynių metu.

Laukia sunkus ir neprognozuojamas savaitgalis. Mūsų bolidai Australijoje veikė gerai. Karšto oro sąlygos, manau, bus mums į naudą ir tikiuosi vėl sėkmingo savaitgalio“, - apie būsimas lenktynes kalbėjo Melburno GP nugalėtojas, „Lotus“ komandos pilotas Kimi Raikkonenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.