„Renault Scenic XMOD“: efektinga išvaizda ir lengvojo visureigio savybės

Metų pradžioje pasirodžius „Renault Captur“, dabar „Renault“ pristato naująjį „Scénic XMOD“. Pasaulinė jo premjera įvyks Ženevos automobilių parodoje kovo 5 dieną. „Renault Scénic“ liniją pratęsiantis naujokas turės novatorišką „Extended Grip“ traukos kontrolės sistemą, lengvojo visureigio išvaizdą, naują „Energy TCe 130“ variklį bei pasižymės naujuoju „Renault“ dizainu.

Turėdamas padidintą prošvaisą ir aliuminio lydinio ratus, automobilis pasižymi ekspresyviu lengvojo visureigio dizainu.<br>Gamintojas
Turėdamas padidintą prošvaisą ir aliuminio lydinio ratus, automobilis pasižymi ekspresyviu lengvojo visureigio dizainu.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2013, 12:02 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 4:47 AM

Sportiškas ir elegantiškas „Scénic XMOD“ sėkmingai suderina lengvojo visureigio išvaizdą su rafinuoto vienatūrio savybėmis. Turėdamas padidintą prošvaisą ir aliuminio lydinio ratus, automobilis pasižymi ekspresyviu lengvojo visureigio dizainu: specialiais priekiniais ir galiniais bamperiais, slenksčių apsaugomis ir chromuotais stogo skersiniais. Išraiškingas modelio priekis pasižymi naujuoju „Renault“ dizainu bei turi integruotus dienos metu naudojamus LED žibintus.

Vairuotojas mėgaujasi lėktuvo kabiną primenančia aplinka su centriniu valdymo pultu ir prietaisų gausa. Naujosios „Extended Grip“ traukos kontrolės sistemos valdiklis bei multimedijos valdymo pultelis yra lengvai pasiekiami.

„Scénic XMOD“ yra pirmasis naują „Extended Grip“ sistemą turintis „Renault“ gamos modelis. Ši patobulinta traukos kontrolės sistema sudėtingomis vairavimo sąlygomis (sningant, esant purvui, smėliui ir t.t.) leidžia automobiliui tvirtai išsilaikyti ant kelio paviršiaus. Naudodamasis centriniame skydelyje esančiu ir rankiniu būdu aktyvuojamu valdikliu, vairuotojas gali rinktis iš trijų pagalbos būdų.

„Eksperto“ režime „Extended Grip“ valdo stabdžių sistemą, tačiau palieka vairuotojui variklio sukimo kontrolę. „Kelio“ režimas siūlo tradicinius traukos kontrolės sistemos nustatymus. Jis automatiškai įsijungia važiuojant greičiau nei 40 km/h. „Slidaus paviršiaus“ režimas pritaiko stabdžių sistemą ir variklio sukimo momentą prie esančių sukibimo sąlygų.

„Scénic XMOD“ išsaugojo savybes, kurių dėka „Scénic“ modelis tapo kompaktinių vienatūrių segmento pavyzdžiu. Bagažinės talpa siekia 555 l – tai vienas iš geriausių rezultatų klasėje. Visame salone yra ne mažiau nei 71 litras papildomos vietos daiktams.

„Scénic XMOD“ siūlo paprastą, efektyvų ir greitą salono pritaikymą – sėdynės yra atskiros, sulankstomos ir išimamos, todėl yra suteikiama galimybė vežti ne tik keleivius, bet ir krovinius. „Renault Scénic XMOD“ bus gaminamas Douai gamykloje Prancūzijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.