Užsiožiavus mašinai, prancūzas magistrale nulėkė 210 kilometrų ir atsidūrė Belgijoje

Prancūzas Frankas Leserfas turėtų jaustis lyg antrą kartą gimęs, kai jo automobilis staiga pradėjo lėkti 200 kilometrų per valandą greičiu ir sustojo tik po valandos pasibaigus benzinui. Išvažiavęs į greta namų esantį prekybos centrą, jis sustojo už 210 kilometrų nuo namų, jau įvažiavęs į Belgijos teritoriją, praneša „The Telegraph“.

Į prekybos centrą išsiruošusio prancūzo mašina ėmė savaime greitėti ir sustojo tik pasibaigus benzinui Belgijoje.<br>Archyvas
Į prekybos centrą išsiruošusio prancūzo mašina ėmė savaime greitėti ir sustojo tik pasibaigus benzinui Belgijoje.<br>Archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 1:01 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:29 PM

36 metų Frankas Leserfas, gyvenantis šalia Amjeno, savo trečios kartos „Renault Laguna“ važiavo apsipirkti į prekybos centrą.

Kai jis išsuko į automagistralę A16, automobilis staiga pradėjo greitėti ir pasiekė 100 kilometrų per valandą greitį.

Kai jis pabandė nuspausti stabdį, automobilis pradėjo važiuoti dar greičiau ir pasiekė 200 km/val. greitį.

Automobilis niekaip nestojo, tada F. Leserfas priėmė vienintelį teisingą sprendimą – liko toliau važiuoti automagistrale bei paskambino policijai.

Netrukus beprotišku greičiu lekiantį automobilio pasivijo policijos ekipažas ir, įjungęs švyturėlius, ėmė lydėti prancūzą taip įspėdamas kitus eismo dalyvius.

Taip, lydimas policijos, kaprizingosios „Renault Laguna“ vairuotojas nuvažiavo daugiau nei 200 kilometrų ir kirto sieną su Belgija.

Jo laimei, kad policijos įspėti net trijuose postuose, kuriuose reikia susimokėti už važiavimą magistrale, buvo pakelti atitvarai ir sustabdytas eismas.

Maždaug po valandos neįprastų lenktynių automobilis ėmė važiuoti lėčiau, kol galiausiai visai sustojo – bake baigėsi benzinas.

Tad į prekybos centrą maisto produktų išvažiavęs prancūzas atsidūrė 210 kilometrų nuo namų, Belgijoje.

Dėl šio įvykio jis padavė automobilio gamintojus į teismą.

„Renault“ koncerno atstovai kol kas susilaiko nuo bet kokių komentarų.

Parengė M. Grinius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.