Girtus vairuotojus auklėja mirties dievas (video)

Neįprastą socialinę kampaniją prieš vairavimą išgėrus sugalvojo vieno

Išgėrusius ir vėliau prie vairo sėdančius vairuotojus gąsdina vienas baisiausių ir labiausiai Indijoje gerbiamų dievų - mirties dievas Jama.<br>"Wikipedia"
Išgėrusius ir vėliau prie vairo sėdančius vairuotojus gąsdina vienas baisiausių ir labiausiai Indijoje gerbiamų dievų - mirties dievas Jama.<br>"Wikipedia"
Daugiau nuotraukų (1)

Autoblog.com

Mar 7, 2013, 7:41 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:14 AM

Išgėrusius ir vėliau prie vairo sėdančius vairuotojus gąsdina vienas baisiausių ir labiausiai Indijoje gerbiamų dievų - mirties dievas Jama.

Statistika skelbia, kad dėl avarijų, per kurias žūva žmonės, net 70 proc. atvejų kaltas alkoholis.

Restorano „Zara“ klientai, pastatę savo automobilį stovėjimo aikštelėje ir vėliau sugrįžę išgėrę, randa svečią - Jamą, kuris sėdi prie vairo ar dar baisiau - pašoka nuo užpakalinės sėdynės ir gąsdina vairuotoją, kad ateina jo laikas mirti.

Vairuotojų reakcija užfiksuojama slapta kamera. „Ei, kas ten sėdi automobilyje?“ - klausia vairuotojas. „Aš nieko nematau, pone“, - atsako automobilių stovėjimo aikštelės darbuotojas.

Tada restorano „Zara“ klientams siūloma pasinaudoti samdomo vairuotojo paslaugomis - už mokestį jis gali parvežti namo.

Beje, niūrų, baudžiantį mirties dievą Jamą, kuris vaikšto po žemę ir renkasi sau aukas, lydi du baisūs šunys, kurie vadinami jo pasiuntiniais ir nusineša myriop pasmerktus žmones. Tiesa, indai keturkojų automobiliuose neįkurdino. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.