BMW rimtai ruošiasi X4 - mažesnio BMW X6 giminaičio - gamybai (video)

Net neabejojama, kad viena didžiausių balandžio pabaigoje vyksiančios Šanchajaus (Kinija) automobilių parodos žvaigždžių taps „BMW Concept X4“. Nors tai dar nėra serijinis ir gamybai paruoštas modelis, jo kėbulo stilistika ir linijos labai primena didesnįjį X6. Gamintojai teigia, kad tai bus antrasis modelis, kurį jie priskiria ne visureigių, bet pačių sugalvoto termino „Sports Activity Coupe“ grupei.

Kaip ir didesnysis BMW X6 (apačioje), naujasis konceptas suderina gana aukštą prošvaisą, aukštesnę sėdėjimo poziciją ir elegantiškas bei dinamiškas kėbulo linijas.<br>Gamintojas
Kaip ir didesnysis BMW X6 (apačioje), naujasis konceptas suderina gana aukštą prošvaisą, aukštesnę sėdėjimo poziciją ir elegantiškas bei dinamiškas kėbulo linijas.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-08 17:29, atnaujinta 2018-03-08 15:28

Kaip ir didesnysis BMW X6, naujasis koncepcinis modelis suderina gana aukštą prošvaisą, aukštesnę sėdėjimo poziciją ir elegantiškas bei dinamiškas kėbulo linijas.

BMW išorės dizaino vadovas Domagojus Dukecas aiškina, kad, kad nepasant gana kompaktiškų matmenų, „Concept X4“ įkūnys visas stipriausias šios markės savybes.

BMW X4 sukonstruotas naujos kartos X3 pagrindu, tačiau išsiskiria sportiškesniu dizainu nuožulnesne stogo linija, taip pat ir naujo stiliaus priekinės bei galinės dalies detalėmis, kurios primena naujausią 3 serijos BMW.

Kompanijos generalinis direktorius Norbertas Reithoferis jau yra minėjęs, kad X4 kėbulo ilgis sieks apie 4,65 m, o trauką suteiks iš X3 paskolinti turbokompresoriniai keturių ir šešių cilindrų dyzeliniai bei benzininiai varikliai.

Numatoma, kad BMW X4 rinkoje debiutuos jau kitų metų pirmoje pusėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.