Atskleidė, kaip atrodys visiškai naujas „Peugeot 308“

Rugsėjį vyksiančioje tarptautinėje automobilių parodoje debiutuos naujasis „Peugeot 308“ - iš pagrindo naujai sukurtas modelis. Nors jo prekyba prasidės šių metų pabaigoje, jau dabar gamintojas paviešino oficialias šio modelio nuotraukas. 4,25 metro ilgio automobilis atrodo gerokai išraiškingiau nei pirmtakas. Įdomu tai, kad visiškai pasikeitė kėbulo proporcijos - nebeliko vadinamosios „cab forward“ stilistikos - kai vairuotojo ir priekinio keleivio padėtis lyg pasumta gerokai į priekį. Ratai nustumti į kėbulo kampus. Tai klasikinių formų kompaktinis hečbekas, tikėtina, erdvesnis nei buvo.

Visiškai naujas "Peugeot 308" debiutuos rugsėjį Frankfurte.<br>Gamintojas
Visiškai naujas "Peugeot 308" debiutuos rugsėjį Frankfurte.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-15 17:48, atnaujinta 2018-03-06 17:23

Svarbu ir tai, kad panaudojus EMP2 universalią platformą, gamintojams pavyko sutaupyti net 140 kilogramų svorio lyginant su dabartiniu modeliu.

Be to, sukurtas kokybiškesni interjeras ir jame panaudota gerokai mažiau mygtukų. Prietaisų skydo centre sumontuotas vadinamasis „i-cockpit“ su 9,7 colio liečiamuoju ekranu.

KOl kas dar neskelbiamos techninės detalės, tačiau aišku, kad bus pagamintos itin ekologiškos ir itin „žalios“ versijos. Viena jų išmes tik 85 gramus CO2 į aplinką.

Naujajam „Peugeot 308“ teks konkuruoti segmente, kuriame tradiciškai dominuoja „Volkswagen Golf“ ir „Ford Focus“ bei pastaruoju metu vis tvirčiau jaučiasi Pietų Korėjos „Kia“ ir „Hyundai“ modeliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.