„Rolls-Royce“ išleidžia „Wraith“ ir ruošiasi samdyti 100 darbuotojų

BMW grupei priklausanti „Rolls-Royce“ nusprendė priimti 100 naujų darbuotojų. Jų įmonei prisireikė, nes trejus pastaruosius metus ji pardavė rekordiškai daug automobilių, plėtė gamyklą ir pristatė naują prabangų modelį „Wraith“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2013, 9:32 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:12 PM

Dauguma naujų darbuotojų turės dirbti įmonės būstinėje Gudvude, pietų Anglijoje. Bandyti įsidarbinti „Rolls-Royce“ gali ir Didžiojoje Britanijoje gyvenantys lietuviai.

Pusė žmonių bus priimti į rinkodaros, pardavimo, priežiūros, ryšių su visuomene ir automobilių suasmeninimo skyrius. Kelios vietos numatytos ir regioniniuose klientų aptarnavimo biuruose, tvirtina just-auto.com.

Kiti dirbs inžinieriais ir gamybos linijoje, jų pozicijos bus tiesiogiai susijusios su „Wraith“ gamyba. Dabar pagaminti tik keli parodomieji modelio vienetai, o pirmiesiems klientams „Wraith“ bus pristatytas rudenį.

Pagal pusės metų finansinius rezultatus atrodo, kad „Rolls-Royce“ šie metai vėl bus rekordiniai.

„Mūsų atsargus optimizmas metų pradžioje pasirodė esantis realistiškas ir mūsų verslo tikslas lieka tas pats – pastovus, sveikas augimas. Šį procesą tęsia reikšmingo naujų darbo vietų kiekio sukūrimas ir mūsų sugebėjimas pritraukti geriausius talentus, dirbančius gamybos ir prabangos sektoriuose“, - tvirtino įmonės vadovas Torstenas Mulleris-Otvosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: VSAT komentarai apie incidentą pasienyje su Baltarusija