Garsiausias kompiuterinis žaidimas keliasi į kino ekranus (video)

Nėra kompiuterinių žaidimų mėgėjo, kuris nežinotų „Need for speed“ - vieno iš garsiausių žaidimų lenktynių tematika. Bet jis neapsiribos tik kompiuterių ekranais – kraują kaitinančias lenktynes, policijos gaudynes ir įspūdingiausius automobilius kūrėjai perkėlė į kino realybę.

„Need for speed“ filmas įkūnys žaidėjų fantazijas.<br>"Youtube" nuotr.
„Need for speed“ filmas įkūnys žaidėjų fantazijas.<br>"Youtube" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 2:20 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:45 PM

Šią savaitę paskelbtas pirmasis kitais metais pasirodysiančio filmo anonsas. Iš jo matyti, kad žaidimo siužetas bus pagardintas ne tik galingiausiais automobiliais, bet ir meilės istorija bei dramatiškais įvykiais.

Automobilių mėgėjams neabejotinai bus į ką paganyti akis. Iš trumpo klipo galima įžvelgti, kad filme pasirodys „Bugatti Veyron Super Sport“, „Koenigsegg Agera R“, „Lamborghini Sesto Elemento“, „GTA Spano“ ir „Ford Mustang“, bet greičiausiai tai tik įspūdingų modelių sąrašo pradžia.

„DreamWorks“ studijos kuriamame filme pagrindinį Tobio Marshallo vaidmenį atliks „Brestančio blogio“ žvaigždė Aaronas Paulas. Jis vaidins vyrą, sėdėjusį kalėjime už nusikaltimą, kurio nepadarė, ir nusprendusį atsilyginti savo priešams lenktynėse skersai šalį.

Sprogimų, lenktynių ir veiksmo scenų nestokojantis filmas greičiausiai bus panašus į „Greitų ir įsiutusių“ epopėją, tačiau jo populiarumas neabejotinai bus didžiulis – vos per dvi dienas „Youtube“ patalpintas filmo anonsas buvo peržiūrėtas daugiau, nei 3,5 mln. kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.