Fantastinė „Audi“ tapo raudonojo kilimo žvaigžde

Los Andžele pirmadienį įvyko neįprasta „Audi fleet shuttle quattro“ modelio premjera – šis automobilis pirmą kartą pasirodė kino ekranuose, filme „Enderio žaidimas“ („Ender's Game“).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-29 15:33, atnaujinta 2018-02-20 18:18

Kartu su kino žvaigždėmis šis automobilis stovėjo ir ant raudonojo kilimo. Tiesa, buvo demonstruojama kiek mažesnė jo versija – 1:4 dydžio modelis. Pilno dydžio automobilį bus galima pamatyti tik kine, nes „Audi“ dizaineriai sukūrė tik skaitmeninę jo versiją. Iš tikrųjų į gatves šis fantastiškas modelis neišriedės.

Filmo „Enderio žaidimas“ premjera vakar įvyko Los Anžele. Raudonu kilimu žengė visos juostos žvaigždės - Harrisonas Fordas, Asa Butterfieldas, Hailee Steinfeld, Benas Kingsley, Viola Davis ir Abigail Breslin.

Šalia jų stovėjo ir „Audi“ automobilio modelis. Filme jį vairavo H.Fordo vaidinamas herojus Hyrumas Graffas. Filmuojant juostą aktorius ir kaskadininkai iš tikrųjų vairavo „Audi A7 Sportback“, o specialiųjų efektų meistrai „Digital Domain“ vėliau tikrą mašiną pakeitė kompiuterinės grafikos kūriniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.