Verslininkai papasakos, kaip įkurti savo autoservisą

Gegužės 8–10 dienomis parodų ir kongresų centre „Litexpo“ rinksis transportininkai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:38 AM

Čia vienu metu bus surengtos dvi parodos – pirmą kartą vyksianti specializuota transporto detalių, remonto, puošybos paroda „Automechanika“ ir 10-oji transporto, logistikos ir intelektinių transporto sistemų paroda „Transbaltica“.

Verslininkai ir specialistai turės galimybę ne tik apžiūrėti parodas, bet dalyvauti verslui aktualiuose seminaruose ir konferencijose.

O jų per tris parodos dienas įvyks keletas. Pirmąją parodų diena bus surengta tranzitinei mūsų valstybei ypač svarbi konferencija „Transbaltica“.

Joje dalyvaus Susisiekimo ministerijos, Valstybinio jūrų uosto, Lietuvos geležinkelių, asociacijų LINAVA ir LINEKA vadovai, specialistai bei kolegos iš Kazachstano.

Baigiantis konferencijai žurnalo „Jūra Mope Sea“ redakcija įteiks tradicinius „Vėjų rožės“ apdovanojimus už indėlį į logistikos mokslo populiarinimą, už inovatyviausią logistikos projektą Rytų–Vakarų kryptimi ir kitus pasiekimus.

Besidomintys kaip pradėti autoserviso verslą, čia pat per vieną dieną galės įsisavinti visą startuolių kursą.

Gegužės 8 dieną „Litexpo“ vyksiančiame seminare „Svarbiausi žingsniai steigiant autoservisą“ specialistai supažindins su visa mažmeninės prekybos verslo abėcėle.

Transporto parodose susitiks net dvi organizacijos, švenčiančios 20-ties metų jubiliejų. Tai Lietuvos autoverslininkų asociacija ir Vilniaus Gedimino technikos universiteto transporto katedra.

Ta proga jų atstovai seminare diskutuos apie šalies automobilių parko strategiją, raidą, problemas, perspektyvas, specialistų rengimą. Šis seminaras vyks parodų antrąją dieną, penktadienį.

Dar vienas penktadienį vyksiantis renginys – seminaras „Aplinkosauga automobilių versle“.

Renginys ypač aktualus autoservisų vadovams ir darbuotojams. Mat, kaip žinoma, automobilių dirbtuvėse nuolat kaupiasi naudotos padangos, akumuliatorių baterijos, alyva, filtrai.

Ir toli gražu dar ne visos įmonės, atsikratydamos šiomis naudotomis detalėmis, rūpinasi gamta.

Seminaro klausytojai bus supažindinti su valstybiniu atliekų tvarkymo planu iki 2020 metų, su ES ir Lietuvos teisės aktais, reglamentuojančiais automobilių atliekų tvarkymą ir administracine atsakomybe už jų netinkamą tvarkymą, bus nagrinėjamos su tuo susijusios problemos, pateikiama įvairių įmonių pavyzdinė praktika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.