„Greiti ir įsiutę 7“ - labiausiai internautų laukiamas filmas

Nuo Vino Dieselio sugrįžimo 2009 m. „Greiti ir įsiutę“ epopėjos reikalai pradėjo pastebimai taisytis. Penktoji filmo dalis vien JAV kino teatruose surinko 209 mln. dolerių (557 mln. litų). Kitais metais pasirodęs tęsinys buvo dar sėkmingesnis ir vidaus rinkoje savo kūrėjams atnešė 238 mln. dolerių (635 mln. litų) pajamų.

Vinas Dieselis ir Paulas Walkeris filme „Greiti ir įsiutę“ (2009 m.)<br>Scanpix nuotr.
Vinas Dieselis ir Paulas Walkeris filme „Greiti ir įsiutę“ (2009 m.)<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2014, 3:28 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:19 PM

Kuo daugiau filmo dalių išleidžiama, tuo labiau gerbėjai juo domisi. Jau akivaizdžiai pastebimas ir susidomėjimas septintąja serija. Iki jos pasirodymo kino teatruose dar liko daugiau nei pusė metų, tačiau jau dabar tai yra labiausiai socialiniuose tinkluose aptarinėjamas filmas.

„Chicago Tribune“ parengtame skaitmeninės auditorijos reitinge, parengtame tiriant koks turinys sulaukia didžiausio atgarsio „Facebook“, „Google+“, „Instagram“, „Tumblr“, „Twitter“, „YouTube“ ir „Wikipedia“ vartotojų paskyrose, pirmą vietą užėmė būsima filmo „Greiti ir įsiutę“ dalis.

Praėjusią savaitę būtent šis pavadinimas sulaukė didžiausio internautų dėmesio. Amerikietiškojo leidinio atstovai pažymi, kad tai greičiausiai lėmė nuolatinis kino juostos pavadinimo figūravimas socialiniame tinkle „Facebook“. Pavyzdžiui, oficiali filmo paskyra čia turi daugiau nei 51 mln. pasekėjų.

Septintojoje dalyje, kurią režisuoja Jamesas Wanas ir kuriai scenacijų parašė Chrisas Morganas pasirodys net tik tokie šios sagos veteranai kaip Vinas Dieselis, velionis Paulas Walkeris, Dwayne'as Jonhsonas, Ludacris, Tyrese'as Gibsonas, Lucas Blackas, Michelle Rodriguez ir Jordana Brewster, bet ir naujokai – Jasonas Stathamas, Tony Jaa, Kurtas Russellas, Nathalie Emmanuel, Djimonas Hounsou, Johnas Brothertonas ir Iggy Azaela.

Visos septintosios „Greiti ir įsiutę“ dalies scenos jau nufilmuotos, o su juosta šiuo metu dirba vaizdo ir garso redaktoriai, specialiųjų efektų specialistai. Kino teatruose filmas pasirodys 2015 m. balandžio 3 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.