Keista poza sėdintis vairuotojas patraukė kitų dėmesį – neišvengė baudos už pavojingą vairavimą

Jungtinių Amerikos Valstijų Viskonsino valstijos greitkelyje vietinė policija sustabdė elektromobilį „Tesla model 3“. Kaip rašo „Carscoops“, pro šalį važiuojantys kiti eismo dalyviai pastebėjo, kad vairuotojas sėdi labai keistoje pozoje. Jie paskambino į policiją.

Jungtinių Amerikos Valstijų Viskonsino valstijos greitkelyje vietinė policija sustabdė elektromobilį „Tesla model 3“.<br>Stop kadras
Jungtinių Amerikos Valstijų Viskonsino valstijos greitkelyje vietinė policija sustabdė elektromobilį „Tesla model 3“.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2021, 3:15 PM

Patruliai greitai pastebėjo kelyje įtartiną automobilį. Jį pasivijus paaiškėjo, kad vyrukas tiesiog miegojo, kol jo „Tesla“ 132 km/val. greičiu lėkė greitkeliu su įjungta autopiloto funkcija.

Iš pradžių policininkai pavijo automobilį ir įsitikino, kad viduje sėdintis miega, vėliau jį pažadino įjungę garsinius signalus. Vairuotojas pabudo ir sustojo šalikelėje.

Beje, jis kategoriškai neigė miegojęs. Tačiau tai neatleido jo nuo atsakomybės už pavojingą vairavimą. Jam buvo surašytas protokolas, tačiau baudos dydis nenurodomas.

Tai jau toli gražu nė pirmas kartas, kai „Tesla“ automobilių vairuotojai įsigudrina nusnausti kelionėje – pernai toks pat incidentas užfiksuotas Kanadoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.