Britai pristatė žvėrį senovinio automobilio kailyje

Kaip „Singer“ yra „Porsche 911“ modifikacija, o „Eagle“ – „Jaguar E-Type“, taip „Frontline Developments“ yra MG ir kitų britiškų sportinių automobilių specialistai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-29 13:44, atnaujinta 2018-01-29 06:53

Kaip „Singer“ yra „Porsche 911“ modifikacija, o „Eagle“ – „Jaguar E-Type“, taip „Frontline Developments“ yra MG ir kitų britiškų sportinių automobilių specialistai.

„MG Abingdon Edition“ kaina- 421 tūkst. litų už kuriuos gaunate modernias technologijas ir prabangą, kartu išlaikant originalų MG dizaino žavesį. Tačiau kas paverčia „MG Abingdon Edition“ ypatingu?

Po variklio dangčiu slypi naujas 2 l, keturių cilindrų variklis paimtas iš trečios Mazda MX-5 kartos. Jis tikrai nėra standartinis – po patobulinimų padidintas darbinis tūris iki 2,5l, kuris išvysto 304 arklio galias ir 337 Nm, kurių pakanka 100km/val. pasiekti per 3,8 sekundės.

Tai tik kiek lėčiau nei 2014-ųjų „Corvete Stingray Z51“.

Nors „Abingdon Edition“ spidometras rodo 270 km/val, su MG areodinamika tai greičiau svajonė, nepaisant to, kad variklis galingas, o svoris tik 898 kg. MG taip pat gavo 6 pavarų MX-5 greičių dėžę greitiems, lygiems perjungimams.

Automobilis pasižymi sportiškumu, tačiau jo pakaba yra labiau pritaikyta miesto keliams, nei lenktynių trasai. „MG Abigdon Edition“ viduje rasite daugiau modernaus retro detalių, įskaitant odinį saloną, trijų stipinų vairą, klasikinius matuoklius ir lemputes, nuostabius svirties tipo jungiklius ir šiuolaikišką muzikos aparatūrą.

Automobilyje taip pat rasite navigacinę sistemą, šildomas sėdynes ir oro kondicionierių.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.