Pasitikrinkite, ar jūsų dyzelinio „Volkswagen“ nereiks taisyti

„Volkswagen“ žengė dar vieną žingsnį informuodama klientus, kurių automobiliams su EA 189 dyzeliniu varikliu yra skirta serviso kampanija.

„Volkswagen“ paskelbė nuorodą, kurioje galima pasitikrinti automobilio atitikimą taršos normoms.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
„Volkswagen“ paskelbė nuorodą, kurioje galima pasitikrinti automobilio atitikimą taršos normoms.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 3:55 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 8:29 AM

Visi „Volkswagen“ vairuotojai šioje nuorodoje gali pasitikrinti, ar jų automobiliams būtina koreguoti išmetamųjų dujų parametrus.

Puslapio apačioje esančiame specialiame laukelyje įvedę savo automobilio identifikavimo numerį (VIN kodą) galite sužinoti, ar automobilis yra probleminis.

Šis internetinis įrankis jau dabar integruojamas į nacionalinius tinklapius visame pasaulyje ir taps prieinamas artimiausioje ateityje.

„Volkswagen“ deklaruoja, kad aktyviai informuos visus klientus, kuriuos tai liečia. Net jeigu būtina pakeisti taršos parametrus, automobilis net ir kol kas neatlikus šios korekcijos techniniu požiūriu yra saugus ir tvarkingas bei tinkamas eismui viešojo susisiekimo keliais.

Įgaliotieji atstovai taip pat teikia patarimus klientams ir informuoja juos, ar jų automobilis įtrauktas į sąrašą tų, kuriems reikia pakoreguoti tuos parametrus. Norėdami gauti šią informaciją, klientai turi nurodyti savo automobilio VIN kodą.

Spalio mėnesį „Volkswagen“ ir kitos koncerno markės kompetentingoms institucijoms žada pateikti techninius sprendimus ir priemones.

Klientai, kuriuos palietė ši problema, bus informuojami per ateinančias savaites ir mėnesius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.