Iš Prezidentūros – aiški žinia: prieš NATO viršūnių susitikimą Vilniaus gatvės turės būti išasfaltuotos ir lygios

Prezidento vyriausioji patarėja Asta Skaisgirytė sako, kad iki NATO Viršūnių susitikimo, kuris vyks jau liepos mėnesį, Vilniaus gatvės turės būti išasfaltuotos. Pasak jos, šis sostinėje rengiamas svarbus Aljanso partnerių susitikimas yra šansas naujai išrinktam merui bei valdžiai prisistatyti visam pasauliui.

A.Skaisgirytė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Skaisgirytė.<br>T.Bauro nuotr.
Asta Skaisgirytė sako, kad iki NATO Viršūnių susitikimo, Vilniaus gatvės turės būti išasfaltuotos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Asta Skaisgirytė sako, kad iki NATO Viršūnių susitikimo, Vilniaus gatvės turės būti išasfaltuotos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 21, 2023, 9:12 AM

„Vilniaus gatvės turės būti išasfaltuotos ir lygios. Tikrai taip“, – antradienį „Žinių radijui“ sakė patarėja, pažymėdama, kad taip pat svarbus sostinės švaros bei renginiui skirtos infrastruktūros klausimas.

„Kaip prisistatys Vilnius, kuris švenčia 700 metų, pasauliui – tai yra šansas būtent Vilniaus merui ir naujai Vilniaus savivaldybei“ – tvirtino A. Skaisgirytė.

NATO Viršūnių susitikimas Vilniuje vyks liepos 11–12 dienomis. Tokio pobūdžio susitikimas Lietuvoje rengiamas pirmą kartą. Apie galimybę dalyvauti renginyje yra užsiminęs ir Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Sekmadienį pasibaigusius Vilniaus miesto mero rinkimus laimėjo konservatorius Valdas Benkunskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.