Mokate vairuoti šiuos automobilius? Jums iškart siūlo prestižinį darbą Vilniuje Patikrins specialiosios tarnybos

Vilniuje ruošiantis NATO viršūnių susitikimui, atsiranda galimybių tokį renginį pamatyti iš vidaus. Viena tokių – įsidarbinti įmonėje, kuri siūlo darbą susitikimo metu.

 NATO viršūnių susitikimo metu siūlo darbą.<br>Dan Gold/Unsplash nuotr.
 NATO viršūnių susitikimo metu siūlo darbą.<br>Dan Gold/Unsplash nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2023, 1:39 PM

Pavyzdžiui, įmonė „Kamava“ šiame prestižiniame renginyje ieško vairuotojų, kurie galėtų vairuoti lengvuosius automobilius ar mikroautobusus. Darbas truks nuo vienos dienos iki dviejų savaičių.

Jeigu turite B kategorijos vairuotojo pažymėjimą, tačiau jau nesate „klevas“, mokate anglų kalbą, turite tamsų kostiumą ir gerai pažįstate Vilnių – galite pretenduoti į darbo vietą.

Žinoma, tokiame renginyje būtinas atitinkamas elgesys, todėl ir darbuotojo reikalaujama laikytis moralinių ir dorovės principų.

„Privalomas mandagus elgesys, pareigingumas, tolerancija (religijai, rasei, orientacijai ir kita), atsakingumas, atidumas, sąžiningumas, paslaugumas“, – informuojama skelbime.

Suprantama, juk tai – vienas svarbiausių renginių Lietuvos istorijoje, kuriam reikalingas maksimalus saugumas. Dėl šios priežasties be įmonės iškeltų reikalavimų atrinktų darbuotojų duomenis patikrins specialiosios tarnybos.

Taip pat įmonė informavo, kad dėl konfidencialumo daugiau detalių apie darbą sužinos tik į šią poziciją atrinkti kandidatai.

Darbo skelbimas nurodo, kad atlygis už vienos dienos darbą gali siekti nuo 163 eurų atskaičius mokesčius. Darbo dienos trukmė – 10 valandų, o viršvalandžiai apmokami papildomai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.