Nebelieka galimybės papildyti viešojo transporto e. piniginės ir įsigyti kai kurių rūšių bilietų

Viešojo transporto keleiviai, primename, kad nuo gruodžio 31 d. nebeliks galimybės pildyti JUDU/Vilniečio kortelėse esančios e. piniginės. Atkreipiame dėmesį, jog klientų turimos lėšos nedings – jas bus galima išnaudoti per 3 metus.

Nuo gruodžio 31 d. nebeliks galimybės pildyti JUDU/Vilniečio kortelėse esančios e. piniginės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nuo gruodžio 31 d. nebeliks galimybės pildyti JUDU/Vilniečio kortelėse esančios e. piniginės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2024, 10:02 AM

O nuo 2024 m. sausio 8 dienos – bilietų platinimo vietos nebeprekiaus rečiausiai perkamais 5 ir 10 dienų bilietais bei 180 dienų (6 mėn.) ir 270 dienų (9 mėn.) bilietais (tiek darbo dienų, tiek visų dienų). Turintiems šių rūšių bilietus, juos bus galima panaudoti per 3 metus.

Populiariausių bilietų pokyčiai nepalies

Viešojo transporto keleiviai ir toliau galės įsigyti trumpalaikius – 30 ir 60 minučių bilietus, 1 ir 3 dienų terminuotus bilietus bei ilgalaikius 30 dienų (1 mėn.), 90 dienų (3 mėn.) ir 365 dienų (12 mėn.) visų savaitės dienų ir tik darbo dienomis galiojančius bilietus.

Dėl šių pokyčių bilietų kainos nesikeis. Visiems bilietams galios šiuo metu taikomos nuolaidos ir lengvatos. Įsigaliojus permainoms, vietoje dabar esančių 51 bilietų rūšių liks 30 pagrindinių bilietų rūšių, taip pat ir visi specialūs bilietai: „Statyk ir važiuok“, „Pradinuko bilietas“, specialus 12 mėn. bilietas, kontrolės bilietas ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.