Ambasadorius sureagavo dėl baudos už netvarkingą automobilio statymą: „Situacija nepriimtina, praktika nesikartos“

Švedijos transliuotojas SVT paskelbė, kad Lietuva pagal diplomatų gautas baudas už netvarkingą automobilių statymą yra pirmajame šalių dešimtuke. Tuo metu Lietuvos ambasadorius Švedijoje Linas Linkevičius teigia, kad tokia situacija nėra priimtina ir skolas iš ambasados biudžeto tikimasi apmokėti artimiausiu metu, skelbia portalas tv3.lt.

Ambasadorius sureagavo dėl baudos už netvarkingą automobilio statymą: „Situacija nepriimtina, praktika nesikartos“<br>V.Skaraičio nuotr.
Ambasadorius sureagavo dėl baudos už netvarkingą automobilio statymą: „Situacija nepriimtina, praktika nesikartos“<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raminta Majauskaitė

2024-03-06 14:15

„Situacija nepriimtina, praktika nesikartos. (...) Šiandien tikiuosi, apmokėsime tas skolas, daugiau nelabai turiu, ką padaryti. Mes susisiekėme su institucijomis, paprašėme, kad pateiktų mums tuos dokumentus, kad galėtume kompensuoti“, – portalui tv3.lt trečiadienį tvirtino L.Linkevičius, pažymėdamas, kad tikėtina, jog baudos už automobilių parkavimą bus apmokėtos iš ambasados biudžeto.

Kaip skelbė portalas, praėjusiais metais Lietuvos diplomatai už netinkamą automobilių statymą yra gavę 47 baudas, kurių suma siekia beveik 3 tūkst. eurų, ir iki šiol nėra sumokėję nė vienos iš jų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.