Ekspertai negailestingi: Jonas Radzevičius buvo visiškai girtas

Televizijos laidų vedėjas Jonas Radzevičius žmogaus gyvybę nusinešusią avariją padarė visiškai girtas. Atlikus kraujo tyrimą, delfi.lt duomenimis, jam buvo nustatytas 2,38 promilės girtumas.

Pats J.Radzevičius neigia, kad buvo išgėręs.<br>T.Bauro nuotr.
Pats J.Radzevičius neigia, kad buvo išgėręs.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2014, 6:07 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:48 AM

Lrytas.lt šaltinių duomenimis, iš pradžių policijai buvo pateikta informacija apie sunkesnį vairuotojo girtumą.

Lrytas.lt šaltiniai teigia, kad J.Radzevičiaus tyrimo rezultatai buvo aiškūs dar antradienį, tačiau visuomenė ilgai nebuvo supažindinta su jais.

Po skaudžios daug dėmesio sulaukusios nelaimės visuomenė spėliojo: ar žmogų mirtinai partrenkęs Jonas Radzevičius buvo blaivus?

Penkių vaikų tėvas, laidų ir renginių vedėjas kruvinais dantimis sodinamas į policijos automobilį atrodė dviprasmiškai. Sunkiai aplinkoje besiorientuojantį vyrą pareigūnai nuvežė tiesiai į Vilniaus priklausomybės ligų centrą (VPLC) – imti kraujo blaivumui nustatyti.

Tragedija virtusi avarija įvyko Vilniaus centre, Upės gatvėje, 37 metų J.Radzevičiaus vairuojamas automobilis „Opel Zafira“ iš pradžių partrenkė pėsčiąjį, vėliau išlėkė iš gatvės ir, išraususi velėną, užšoko ant automobilių stovėjimo aikštelės.

Iš karto po avarijos pareigūnams ir liudininkams kilo įtariamų, kad J.Radzevičius galėjo būti apsvaigęs. Jis patyrė nesunkių sužalojimų – nestipriai apdraskytas veidas, rankos. Į įvykio vietą atvykus pareigūnams, žinomas televizijos veidas buvo pasodintas į policijos automobilį.

Įtariamasis avarijos kaltininkas pareigūnams nesipriešino, buvo sutrikęs, sunkiai orientavosi aplinkoje, pareigūnai jį vis prilaikė už parankių. Vyras po avarijos galėjo būti ištiktas šoko. Jis išvežtas į policijos komisariatą apklausai. Pats J.Radzevičius neigia, kad buvo išgėręs.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.