„Barboros“ vairuotojas pateko į klampią situaciją: mikroautobusas tiesiog susmego į duobę

Antradienio popietę Pilaitės mikrorajone gyventojai užfiksavo beveik ant šono gulinį „Barboros“ mikroautobusą. Įmonės atstovai teigia, kad vairuotojas į tokią situaciją pateko dėl pažliugusios gatvės.

Pilaitės mikrorajone žmonės užfiksavo beveik ant šono gulinį „Barboros“ mikroautobusą.<br>„Facebook“ vartotojo Mi Egidijus nuotr.
Pilaitės mikrorajone žmonės užfiksavo beveik ant šono gulinį „Barboros“ mikroautobusą.<br>„Facebook“ vartotojo Mi Egidijus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2023, 9:01 AM

Antradienį vienoje socialinio tinklo „Facebook“ grupėje vilnietis pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksuotas beveik ant šono gulintis ir iki pusės purve įklimpęs mikroaubusas.

Tai maisto prekes į namus pristatančios įmonės „Barbora“ automobilis, šalia buvo matomas ir jo vairuotojas.

Įmonės atstovų pasiteiravus, kas įvyko, jos atstovė Virginija Sližauskaitė patikino, kad situacija žinoma ir automobilį bandoma kuo greičiau ištraukti.

Nors mikroautobusas nuotraukoje, užfiksuotoje Vorupės g., atrodo kiek nuslydęs nuo važiuojamosios dalies, bet, įmonės atstovų teigimu, jis tik įklimpęs, o neeilinė situacija susiklostė dėl prastos kelio būklės.

„Jūsų minimoje vietovėje eismo sąlygos šiuo metu ne pačios geriausios – kelias neasfaltuotas, tad pažliugęs, vietomis susitelkę nemažai vandens. Automobilis nuo kelio nenuvažiavo, tačiau įklimpo būtent vienoje iš tokių vandeningų vietų“, – teigia V.Sližauskaitė.

Po minėtu įrašu „Facebook“ grupėje žmonės dalijosi panašia patirtimi, kai automobilį teko traukti iš griovio. Kritikavo ne tik šios, bet ir kitų Pilaitės mikrorajono gatvių būklę, kurios šiuo metų laiku ne tik pažliugę, bet ir apsemtos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.