Vilniuje dėl galimai rasto sprogmens sustabdytas eismas ties Ozo gatvės viaduku, nevažiuoja autobusai Eismas atnaujintas

Vilniuje dėl rasto sprogmens pirmadienį uždarytas eismas Ukmergės gatvėje, ties Ozo gatvės viaduku, eismas nukreipiamas Ozo ir kitomis gatvėmis, informuoja JUDU.

Vilniuje dėl galimai rasto sprogmens sustabdytas eismas ties Ozo gatvės viaduku, nevažiuoja autobusai.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Vilniuje dėl galimai rasto sprogmens sustabdytas eismas ties Ozo gatvės viaduku, nevažiuoja autobusai.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-04 12:12, atnaujinta 2024-03-04 13:33

„Dėl sustabdyto eismo į abi puses negali pravažiuoti 3G, 5, 24, 52, 56, 87 autobusai. Esant galimybei rekomenduojame rinktis kitus maršrutus“, – skelbia JUDU.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Loreta Kairienė Eltą informavo, kad 10.09 val. buvo gautas pranešimas, kad vykdant statybos darbus, aptiktas į sprogmenį panašus daiktus, jis buvo 80 mm skersmens, galimai su sprogdikliu.

Apie įvykį policijai pranešė darbų vadovas.

Dėl įvykio darbai buvo sustabdyti, paskelbtas saugumo užtikrinimo priemonių planas „Skydas“, pranešta Krašto apsaugos ministerijos išminuotojams, ugniagesiams ir kitoms tarnyboms.

Vėliau JUDU savo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad eismas yra atnaujintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.