„Pro Bro“ plečia „Express“ tunelinių plovyklų tinklą Kaune

Balandžio 4-ą dieną Kaune, Raudondvario plente, vos išsukus iš magistralinio A5 kelio, vartus automobiliams pakėlė jau devynioliktoji šalyje „Pro Bro Express“ tunelinė plovykla. Tai – vienas didžiausių plovyklų tinklo objektų, kuriame bus galima rasti ir antrąjį laikinojoje sostinėje salono valymo tunelį. Naujojoje plovykloje per valandą bus galima nuplauti 220 automobilių.

Tunelinė automobilių plovykla.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Tunelinė automobilių plovykla.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Valomas automobilio salonas.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Valomas automobilio salonas.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Purvinas automobilis.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Purvinas automobilis.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Automobilis.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Automobilis.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Automobiliai.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Automobiliai.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 16, 2024, 9:22 AM

Plečiasi, nes nori būti lengvai pasiekiami

Bendrovės automatinių tunelinių automobilių plovyklų tinklas šalyje yra didžiausias. Naujoji „Pro Bro Express“ plovykla yra jau 3-ioji Kaune ir 19-oji Lietuvoje.

Kaip teigia „Pro Bro“ verslo plėtros ir franšizės skyriaus vadovas Kristijonas Minelga, santykinai sparčią tunelinių plovyklų plėtrą visoje šalyje skatina augantis tokio pobūdžio paslaugų poreikis ir patys klientai.

„Savo klientams mes norime būti patogiai pasiekiami, kad ir kur jie keliautų: ar iš namų, ar į namus, ar kur nors pro šalį visoje Lietuvoje. Stengiamės, kad mūsų plovyklos visuomet būtų pakeliui ir vairuotojai galėtų negaišdami laiko ir nė neišlipdami iš automobilio itin greitai ir be jokio vargo jį nusiplauti. Kaunas – antras didžiausias Lietuvos miestas, tad jeigu esame užsibrėžę būti lengvai pasiekiami, turime plėstis“, – komentuoja jis.

Vairuotojams gerai pažįstama vieta

Strategiškai patogioje vietoje, visai prie pat magistralinio A5 kelio link Marijampolės esanti plovykla vairuotojams gerai pažįstama. Anksčiau čia buvo „Green Car Wash“ tuneliai, o dabar juos išsinuomojo „Pro Bro“. Tiesa, objektas – tas pats, tačiau jis bus stipriai pasikeitęs, atnaujintas pagal „Pro Bro“ standartus.

„Perėmę šį objektą, mes papildomai investavome 1,4 mln. eurų tiek į vizualinius pastato bei aplinkos elementus, tiek į „Pro Bro“ standartus atitinkančią moderniausią įrangą. Norime, kad išvykę iš bet kurios mūsų plovyklos visi klientai būtų vienodai patenkinti“, – paaiškina K.Minelga.

Naujoji pusiau automatizuota plovykla bus prijungta prie „Pro Bro“ sistemų: joje atskiru įvažiavimu galės naudotis abonementų turėtojai, taip pat pirkusieji paslaugą mobiliojoje aplikacijoje arba internetu. Norintiems atsiskaityti už transporto priemonės plovimą kortele arba grynaisiais bus atskiras įvažiavimas su kasa.

Atskiras tunelis salonams valyti

Tunelyje automobilį bus galima nuplauti per maždaug dvi minutes. Kaip ir kitose „Pro Bro“ plovyklose, klientai turės galimybę nemokamai naudotis 22-iem siurbliais ir 3-imis inovatyviais kilimėlių valymo aparatais, bus langų plovimo skysčio papildymo aparatas.

O tiems, kurie nenusiteikę patys valyti salono, „Pro Bro“ čia įrengė ir „Flex“ salono valymo tunelį. Kadangi ankstesnis plovyklos operatorius buvo pastatęs du tunelius, tad tai buvo ideali vieta salono valymo konvejeriui įrengti. Jame automobilio salonas bus išblizgintas vos per 8-ias minutes. Vairuotojui tereikės išsikrauti daiktus. Per trumpą pertraukėlę jis bus vaišinamas kava.

Negana to, Raudondvario plentas pasižymi ne tik dideliu automobilių srautu – tai kartu ir populiari dviratininkų kelionių kryptis, todėl automobilių švara užsiimanti įmonė pasirūpino ir pastaraisiais. Jiems čia įrengta dviračių remonto stotelė.

Žengė už Lietuvos ribų

Kol kas tokių visą „Pro Bro“ paslaugų spektrą siūlančių plovyklų Lietuvoje yra dvi ir abi jos Kaune. Pirmoji plovykla – prie Muravos sankryžos, taip pat minėta naujoji, esanti adresu Raudondvario plentas 159 A. Įmonės atstovai sako, kad pasiteisinęs projektas, „Express“ salono valymo tunelis, netrukus pradės veikti ir Vilniuje.

Praėjusiais metais lietuviška įmonė atidarė pirmąjį automobilių plovimo tašką Rygoje ir taip pradėjo plėtrą Latvijoje. Kovą kaimyninės šalies sostinėje buvo atidaryta jau antroji tunelinė plovykla, taigi iš viso jų – 21.

„Pro Bro Lietuva“ atstovai sako, jog plėtra dar nesibaigė, nes mūsų šalyje dar nemažai nenutrūkstamu transporto srautu pasižyminčių vietų, kuriose nėra plovyklų. Įmonė nori, kad esami ir būsimi klientai džiaugtųsi patogia ir lengvai pasiekiama paslauga, kad plovyklų rastų tiek važiuodami link namų, tiek keliaudami per Lietuvą, taigi didžiuosiuose miestuose jau planuoja statyti naujus objektus, taip pat – plėsti esamus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.