Kodėl kaimo vaikai negali būti žvaigždėmis?

Esu iš kaimo, dainuoju. Iškilo man klausimas: kodėl kaimo arba miestelio vaikai negali būti žvaigždėmis? Gal todėl, kad jie iš kaimo ir niekas jų talento nepastebi? Ką tokiems vaikams galima patarti? Liepti dainuoti visur, kad juos galbūt pastebėtų kažkas kažkada? Bet kaip tai galima? Kas juos pastebės, kas juos pamokys dainuoti?

„Atsižvelkite į savo vaikų pasakymus, kad jų mokytojai nemoko to, ko turi, ir pastato kaip kokius kvailius dainuot!“, – tikina Melanija.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Atsižvelkite į savo vaikų pasakymus, kad jų mokytojai nemoko to, ko turi, ir pastato kaip kokius kvailius dainuot!“, – tikina Melanija.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Melanija

2013-06-19 16:40, atnaujinta 2018-03-05 08:57

Siūlau savivaldybėms pasamdyti mokytojus ar kažką, kas galbūt jiems bent kažkiek padės siekti svajonės. Ir pasamdyti ne tokius mokytojus, kurie pastato visus vaikus į vieną būrį, duoda žodžius, kad juos išmoktų, ir pasako: '„Gerai išmokite žodžius, aš jūsų jau nemokysiu, nes man reikia išvažiuoti, o pasirodysime poryt trečią valandą ir kad visi būtumėt, o rūbai –  kaip sugalvosit patys'“. O kai ateina ta diena, kaip reikia dainuoti, kas tada? Prieina ir pasako: „Kaip jūs atrodot? Nepadarykit man gėdos ir nenusidainuokit!“

Tai ką tokie vaikai gali padaryti? Jie tikrai nieko nepasieks, nebent tik tie, kurių tėvai turi pinigų. O ką daryti tiems, kurių tėvai neturi daug pinigų, o turi dar didesnį talentą negu tie? Todėl atsižvelkite į savo vaikų pasakymus, kad jų mokytojai nemoko to, ko turi, ir pastato kaip kokius kvailius dainuot!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.