Garsios laidos herojus pasijuto apgautas

Noriu papasakoti, kaip LNK laida „24 valandos“ kvailina garbaus amžiaus žmones ir žurnalistų gerumu verčia tikėti televizijos žiūrovus. Žmonės nusipelnė žinoti tiesą.

Daugiau nuotraukų (1)

Vylius

Mar 6, 2014, 7:22 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:29 PM

Mano senelio kaimynas išsikvietė laidą „24 valandos“, nes, anot kaimyno, kažkas naktimis beldžia į jo namų duris. Kaimynas tai darant įtarė mano senelį. Kaimynas įrengė daviklį, kuris suveikdavo kam nors praeinant šalia namų durų. Laidos filmavimo metu senelis žurnalistams neigė beldžiantis į kaimyno duris, pavadino kaimyną kvailiu ar panašiai. Sužinojęs, kad senelis jaunystėje boksavosi, žurnalistas jam atvežė ir neva padovanojo tikrą bokso kriaušę bei pirštines, pafilmavo senelio kelis smūgius į kriaušę, jo stovėseną.

Deja, deklaruotas dovanas žurnalistas išsivežė su savimi, seneliui palikęs kažin kokius marškinėlius ir suvenyrines bokso pirštines (gal kokių 5 cm dydžio). Pasiimdamas kriaušę ir pirštines žurnalistas pasakė, kad turi paauglį sūnų, kuriam atiduos pirštines ir kriaušę. Tuo tarpu kaimynui, regis, nupirko ausų kamštelius ir dar tokį laikiklį ant ausų su baltos spalvos kailiuku. Senelis – garbaus amžiaus žmogus – jau 84 metų. Jis tikrai nori turėti bokso kriaušę ar pirštines. Ir žiūrovams buvo parodyta, kad jis jas gavo. Deja, realybė yra kitokia.

***

„24 valandų“ siužeto autorius Žilvinas Žitkus:

„Laidos filmavimo metu gerb. Leopoldui buvo padovanotos bokso pirštinės ir kriaušė. Po filmavimo senolis atsisakė dovanos, sakydamas, jog jam jos tikrai neprireiks, jau nebe tie metai ( p.Leopoldas jaunystėj boksuodavosi ). Bet jei p. Leopoldas persigalvojo, mielai dovanas perduosime.

Mūsų laidos tikslas yra padėti žmonėms ir ieškoti teisybės, skleisti gerą nuotaiką ir gerumą. Manau, šiuo atveju įvyko paprastas nesusipratimas ir man malonu bus dar kartą įteikti šias dovanas be televizijos kamerų, nes, nežiūrint garbingo amžiaus, p. Leopoldas pasirodė linksmas, humoro jausmo nestokojantis ir vis dar veiklus žmogus, o su tokiais žmonėmis visad malonu susitikti“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.