Gamybos vadovu jis dirba neilgai. Tik mėnesį. Ir labai džiaugiasi, o kartu ir mes, kad direktoriai ir vėl yra geranoriški. Padeda ir pataria. Leidžia pasitaisyti suklydus. Nežinau, kaip ilgai jis dirbs šį darbą, bet labai smagu, kad gyvenimas jam leido suprasti ir pajusti, kad nuoširdus darbas niekada nelieka nepastebėtas. Kad jeigu visas jėgas įdedi į mėgstamą veiklą, galiausiai tampi turtingas ne tik finansiškai, bet ir dvasiškai. Tad visiems jaunuoliams, dirbantiems maisto pramonėje, patariu kuo mažiau skųstis, ieškoti trūkumų ir kaltų. Viskas, ko reikia, – daug ir sąžiningai dirbti. Nepasisekė su darbdaviais? Ieškokite kitos darbo vietos, ir jums tikrai pasiseks. Geri darbuotojai visiems reikalingi.
Tėvelių irgi noriu paprašyti palaikyti savo vaikus. Padėti ištverti beprotišką gyvenimo tempą. Nukreipti teisingu keliu. Neskatinti išvažiuoti į užsienį, toli nuo namų. Nes ir čia, Lietuvoje, galima puikiai dirbti, užsidirbti ir laimingai gyventi jaučiant artimųjų žmonių palaikymą.
Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.