6 patarimai, kaip atpažinti „barakudą“

Pastaruoju metu tiek užderėjo turtingų, protingų, gražių svajonių jaunikių, jog viena aktualiausių temų – kaip gi jiems vargšiukams neužkibti ant „barakudų“. Natūralu, kad svajonių jaunikiai ieško ir svajonių draugių – idealių kūno proporcijų, seksualių, protingų, su geru humoro jausmu – tiesiog tobulų jų nelengvo gyvenimo pakeleivių.

Pasidomėkite buvusiomis merginos atostogomis – kur, su kuo ir kaip dažnai atostogaudavo, kiek atsiėjo atostogos.<br>123rf nuotr.
Pasidomėkite buvusiomis merginos atostogomis – kur, su kuo ir kaip dažnai atostogaudavo, kiek atsiėjo atostogos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lėja

Jun 1, 2014, 9:14 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:17 AM

Kaip nepasimesti gausybėje pasiūlos ir atsirinkti tą vienintelę, kuri turėtų visas išvardintas savybes ir dar nesigvieštų jūsų sunkiai uždirbtų pinigėlių?

Keletas patarimų:

1. Pradžiai - pasigilinkite į merginos Feisbuko anketą. Jei didžioji dalis nuotraukų – asmenukės, o ji teigia, kad mėgsta keliauti, laisvalaikį su draugais, sportą – greičiausiai taip nėra. Aktyviai ir įdomiai gyvenantys žmonės turi daugiau ką parodyti, o ne tik save iš visų pusių.

2. Nusiveskite merginą į restoraną - neturėtų būti pats pigiausias. Padavėjui atnešus sąskaitą, apsimeskite, kad palikote piniginę. Mergina, kuri geba savimi pasirūpinti, greičiausiai nesutriks ir pasiūlys apmokėti sąskaitą. Tuo tarpu jei apsimeti „aukšto lygio“ panele, o piniginėje švilpia vėjai - daugiau mažiau viskas aišku...

3. Pasidomėkite buvusiomis merginos atostogomis – kur, su kuo ir kaip dažnai atostogaudavo, kiek atsiėjo atostogos. Be abejo, tai neturėtų būti tardymas, tiesiog įdomi tema prie vyno taurės.

4. Pasiteiraukite, kur mergina dirba bei gyvena. Apytikslį kiekvienos sferos darbuotojo atlyginimą nesunku sužinoti. O tada pabandykite išsiaiškinti, kiek išleidžia savo priežiūrai per mėnesį. Sudėjus manikiūro, pedikiūro, soliariumų, masažų, blakstienų priauginimo, sporto klubo, drabužių ir t.t. išlaidas susidaro ne taip ir mažai. Jei mergina gyvena nuomojamam bute ar turi pasiėmusi paskolą ir gali visą tai sau leisti iš vidutinio atlyginimo... Na, patys suprantate.

Pasitaiko, aišku, kad dukreles remia tėvai, kad tik jos bet kokia kaina tinkamą jaunikį susirastų... Vėlgi – save gerbianti moteris sieks užsidirbti pati, o ne naudosis tėvų, o vėliau – būsimojo vyro pinigais...

5. Neskubėkite visada ir visur mokėti už merginą. Šiais laikais tai nėra privaloma. Jei vis dėlto norisi įdomesnio laisvalaikio - dalytis išlaidas pusiau. Jei mergina negalės sau to leisti - tiesiog atvirai pasakys, o nebandys aptakiai užsiminti, kad jūs turėtumėte už ją sumokėti.

6. Na, ir paskutinis – jei potenciali sužadėtinė bet kada gali skirti laiko jums ir jūsų netikėti kvietimai kur nors nueiti ar pažiūrėti filmą namie nė kiek nesutrikdo jos šiaip jau labai užimtos dienos ir planų – labai rimtai pasvarstyčiau, ar tai besąlygiška meilė, ar tiesiog noras nepaleisti užkibusios auksinės žuvelės.

Sėkmės medžioklėje!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.