Išgirdęs transvestito Raulio mintis vilnietis panoro bliauti

Pradėsiu nuo to, kad pilnatis – ne mano sesuo, psichiatro kabinetas man – ne brolis, o su interneto komentatoriais irgi nieko bendra neturiu, bet jeigu taip ir toliau... Kaip Dievą myliu, ligonių kasos, o su jomis – ir visi jūs turėsite man apmokėti apsilankymą pas egzorcistą.

Autoriui pasirodė per daug, kai garsiausias Lietuvos transvestitas Raulis pradėjo pasakoti, kaip mylėtis su merginomis per mėnesines.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Autoriui pasirodė per daug, kai garsiausias Lietuvos transvestitas Raulis pradėjo pasakoti, kaip mylėtis su merginomis per mėnesines.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilnietis

Nov 13, 2014, 9:09 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:06 PM

Apie ką aš? Ogi apie transvestitą, du brolius, pagamintus Nemenčinėje, abejones dėl orientacijos keliantį žydraakį, ubagą be galvos, barako žvaigždę, triušio ilčių vagį, berną su pripūstom lūpom, Šalčiūtės vyrišką parodiją ir jaunąja Beata prisimetančią blondinę. Visi jie save vadina „vlogeriais“ (video blogeriais; video tinklaraštininkais-Red.) ir dalyvauja portalo lrytas.lt projekte „Blogometras“.

Pamenu, rugsėjo pabaigoje sėdėjau su draugais viename žinomame sostinės bare, skaldėm anekdotus ir, atėjus mano eilei, nusprendžiau pralinksminti chebrą parodydamas pirmuosius šių bachūriukų video. Neperdedu, prie mūsų priėjo kompanija nuo gretimo stalo ir paprašė parodyti, iš ko taip juokėmės.

Iki šiol susirinkę bokalo alaus, nepraleisdavom progos pažiūrėti jaunųjų talentų kūrybinių ambicijų. Tai buvo tapusi bene smagiausia penktadienio tradicija, tačiau praėjusį penktadienį norėjosi apsibliauti ir tikrai ne iš juoko.

Blevyzgotojai kažkodėl nusprendė, kad turi teisę tyčiotis iš tų, dėl kurių jie gauna eterį – savo žiūrovų. „Vlogeriai“... Rašydamas šitą žodį myžtelėjau į kelnes iš juoko, bet, ok, šį kartą ne apie mane, o apie hormonais save šeriantį Raulį. Suprantu, kad visokių yra, visokių reikia, ir dėl Raulio pasirinkimo būt pana man – dzin. Juk tai jos ar jo saviraiškos ir self piaro priemonė. Nu... Bet siekiant populiarumo aiškinti, kaip mylėtis su pana, kai jai mėnesinės? Soriukas, man tą dieną nebestovėjo net šaukštas puode.

Broliai iš Nemenčinės. Anksčiau nebuvau pastebėjęs, kad jie turi tiek daug spuogų. Kodėl juos pamačiau dabar? Nes, žiūrint jų video, belieka tik spuogus skaičiuoti, nes su kūryba jie prasilenkia kaip Petruškevičius su Gariūnų pardavėja. Beje, spuogų per abu suskaičiavau dvidešimt septynis.

Dar ten dalyvauja toks Sigis. Nieko toks berniokas, jeigu ne ta jo lauko baimė. Žmonės iš urvo dažniau išlįsdavo, nei žydraakis iš savo kambario. Pradedu spėlioti, kad būtent dėl to savo pastaruosiuose video kalbasi su savimi, nes žmonių bijo kaip ebolos.

Priėjome prie, kaip žiniasklaida pateikia, paslaptingiausio dalyvio begalvio – turtuoliu, zekų numylėtiniu prisistatančio Igarioko. Okay, turtuolio pasakojimai, kaip uždirbti milijoną – įdomu. Turtuolio pasakojimai, kaip nukabinti belenkokią paną – visai nieko. Nu bet comm'on, tryliktą kartą iš eilės dalinti meilės priesaikas kaliniams, mojuojant, pabandysiu atspėti, padielke ant riešo? Igariokai, nebevelka, ir tik be pavydo scenų. Okis?

Kitas – žvaigždė. Žvaigždė – Martynas. Nemeluosiu, jo video man patiko tik du kartus. Kai lakstė su rankšluosčiu prie Katedros ir bandė savo seilėmis pasidalinti su ruse. Visa kita – akys iš orbitų bando iššokt. Tik nesusiparink, žvaigžde, greit Kalėdos bus, daug eglių, ant kurių galėsi apatinius žandus priglaust.

Prisimenu kavianską bičą, kuris pirmuosiuose video daužė kompą su lazda. Prikolino. Man atrodo, šis dalyvis jau pašalintas iš projekto, o jo vietą užėmė botokso nesužalotas veidas, demonstruojantis gimnastikos triukus su veido raumenimis. Borring...

Kitas – lūpas ir paakius nuolat papūtęs Ščiogolevaitės heiteris. Vasaros pabaigoj draugė sakė, kad matė bičą su maudymke Vokiečių gatvėje. Tada aš žvengiau iš jos, kad gavo saulės smūgį. Bet paskui pamačiau video. Blemba, bet ir drąsus prikolistas, pamaniau. Ok, gal aš jau senas (man 29 m.), bet ar laižyti negyvos kiaulės užšaldytą gabalą – juokinga? Fui.

Dailininkas, mėgstantis piešti ant svetimų užpakalių, komunikabilus bachūriukas, pirmuose video išties neatrodė kamuojamas plokščių galvos raumenų. Deja, dabar kas antras žodis iš „Š“ raidės. Ką galiu pasakyt? Čia ne prikolas.

Ir paskutinė, bet mažiau liūdesio kelianti grožio ir maisto reikalų ekspertė. Pasidažyti, kaip avatarei - „like“, krevečių užkepėlė - „like“. Bet tu ne Jagelavičiūtė ir ne Jamesas Oliveris. Atsipalaiduok ir pagaliau be yourself.

Vilniečiai, kauniečiai, Nemenčine ir visa Lietuva, siūlau iššūkį. Ne, visai ne su ledo kūbikais. Siūlau iššūkį, kuris padės visiems laikams sugniuždyti jaunosios kartos patyčias iš mūsų – žiūrovų. Nueikime į „Facebook“, kurį taip mylime, ir, kadangi ten nėra mygtuko „dislike“, paspauskime prie kiekvieno iš jų „unfollow“.

Jaunimas dabar gali padaryti viską. Neabejoju, kad tada „vlogeriai“ ne tik ims gerbti savo žiūrovą, bet ir save. Juk be mūsų jie niekas, o mes be jų – be patyčių!

Išreikšti savo nuomonę apie kiekvieną projekto „Blogometras“ dalyvį, jo kūrybą galite ir jūs. Peržiūrėkite dalyvių vaizdo įrašus ir labiausiai patikusius įvertinkite penkiomis žvaigždutėmis. Nuo jūsų priklausys, kas laimės prabangius „Apple“ prizus ir bus paskelbtas geriausiu video tinklaraštininku.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.