Paaiškino nesuprantantiems: šėtonas – tai blogi tėvai

Kilus skandalui dėl „Youtube“ žvaigždės Vaidoto Grincevičiaus dainos „Šetone, prašau“, „Bendraukime“ sulaukė prieštaringai vertinamų eilių interpretacijos. „Šėtone, pasigailėk nematančių giliau“, - rašė anonimas, kuris paaiškino, ką, jo nuomone, reiškia dainos žodžiai.

V.Grincevičiaus populiarumas kilus skandalui gerokai šoktelėjo.<br>„Facebook“ nuotr.
V.Grincevičiaus populiarumas kilus skandalui gerokai šoktelėjo.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 10:23 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:27 AM

Kaip rašoma skaitytojo atsiųstose skaidrėse, V.Grincevičiaus, dar žinomo Whydoto pseudonimu, kreipinys į šėtoną yra ne kas kita kaip kreipinys į blogus tėvus, kurie neatlieka savo pareigų. O, pavyzdžiui, dainoje minima vaiko mėsa ir kaulai – tai vaiko geros (mėsa-valgoma) ir blogos (kaulai-nevalgoma) savybės.

Visą dainos interpretaciją skaitykite skaidrėse.

Teisėsauga V.Grincevičiumi susidomėjo po „Bendraukime“ pasirodžiusio straipsnio „Motina pakraupo supratusi, iš ko juokiasi jos paauglys sūnus“.

Po pareiškimo V.Grincevičiaus namuose apsilankė policijos pareigūnai. Jie konfiskavo tris kompiuterius ir vieną filmavimo kamerą

.„Žmonės, ginantys vaikų teisės, nesuprato mūsų turinio, kad tai yra vaikų auklėjimas. Vaikai yra labai nagli šiais laikais, mes norėjome, kad jie jaustų daugiau pagarbos suaugusiesiems. Vadinasi, nesuprato – daina dviprasmiška.Aš nesijaučiu kaltas ir kuo nors nusikaltęs ar padaręs bloga. Kodėl tuomet atsakomybėn netraukia kitų žmonių, pavyzdžiui, Algio Ramanausko? Tai elementarus juodas humoras“, – sakė dvejopus standartus įžvelgęs V.Grincevičius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.