Išdavė slaptą vaikino negalavimą – tai ilgam atstūmė merginas

Dažnas iš mūsų gyvenime esame įžeidę žmogų ar privertę jį pasijusti nepatogiai. Neretai mes su savimi nešiojamės ir kitų žmonių skausmus ir paslaptis. Dažnai ir patys kažkam išduodam savas problemas. Žinoma, tikėdami, kad tai ir liks tarp dviejų žmonių.

Sumažėjo draugų, o merginos neturėjau iki 25 metų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sumažėjo draugų, o merginos neturėjau iki 25 metų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tie, kas su tuo gyvenime nesusidūrę, nesupras, koks tai jausmas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tie, kas su tuo gyvenime nesusidūrę, nesupras, koks tai jausmas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas

2015-06-25 21:11, atnaujinta 2017-10-29 09:43

Aš taip pat gyvenime turėjau nemažai paslapčių, kurias patikėjau, kaip pasirodė vėliau, ne tiems, kam reikia. Ir tai dalykai, kurie iš šono tik atrodo labai juokingi, bet stipriai sugadina gyvenimą.

O kalbu aš apie vieną opią savo problemą,  visų „verktinių“ svajonę – naktinį šlapimo nelaikymą. Beje, aš armijoje buvau.

Apie tai žinojo tik pora žmonių – tie, kuriuos laikiau savo draugais. Bet susipykus tai tapo vieša paslaptimi.

Tie, kas su tuo gyvenime nesusidūrę, nesupras, koks tai jausmas. Į tave kreivai žiūri bendraklasiai, net jų tėvai. Kiemo vaikai iš tavęs šaiposi, o apie merginas net nėra ko galvoti.

Visa tai man prasidėjo jau nuo gimimo, nes esu Čenobylio kartos vaikas.  Ir tai yra neišgydoma. Nešiosi tai visą savo gyvenimą.

Atrodo, na ir kas, tokį sutrikimą turi milijonai Žemės gyventojų. Bet suvokimas, kokia tai našta, ateina tik tada, kai tai pajunti savu kailiu.

Iškęsti teko visų rūšių patyčias, pradedant fizinėmis, baigiant psichologinėmis. Sumažėjo draugų, o merginos neturėjau iki 25 metų. Džiaugiuosi, kad gyvenime sutikau žmogų, kuris mane priėmė tokį, koks esu.

Visiems, kas turi tokią problemą, pirmiausia patarčiau turėti psichologinės tvirtybės ir apie tai kalbėti tik su tais, kurie yra laiko patikrinti. Ir neslėpti to nuo mylimo žmogaus.  Dar stengiuosi tai kontroliuoti vartodamas mažiau skysčių ir mažindamas psichologinio streso kiekį.

Mes nepagalvojame, kad vienas mūsų komentaras priverčia žmogų susigūžti ir dingti iš normalaus gyvenimo neribotam laikui. Mes juokiamės ne iš pokštų ar juokingų įvykių, bet iš žmogaus ligų ar negalių. Džiugu, kad aš turiu keletą draugų, kurie manęs neapleido.

Džiaugiuosi, kad turiu saviironijos jausmą, kuris mane gelbsti. Bet kiti to neturi. Kartais prieš kalbėdami pagalvokim, ką darom, nes mokėjimas patylėti laiku mus padaro geresniais. Ramybės ir pakantumo vienas kitam. Būkim tolerantiški tiems, kurie nekalti dėl savo ligų.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje ir visoje Europoje minima Europos diena