Į pirmą pasimatymą atėjęs vaikinas tokios kiaulystės nesitikėjo

Mes dažnai klausiame, kodėl jie pasitraukė iš gyvenimo, juk jiems nieko netrūko. Bet gyvenime kartais būna akimirkų, kada reikia kieno nors peties, o jo nėra. Viskas prasideda labai nekaltai. Norėčiau papasakoti, kaip vienas įvykis gali apversti gyvenimą aukštyn kojom.

Tik paskui sužinojau, kad tai buvo jos planas. Po šito akibrokšto turėjau išdžiūti, nes gyvenau kitame mieste.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tik paskui sužinojau, kad tai buvo jos planas. Po šito akibrokšto turėjau išdžiūti, nes gyvenau kitame mieste.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Susitarėme susitikti prie meridiano. Tradicinė vieta.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Susitarėme susitikti prie meridiano. Tradicinė vieta.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

2015-10-31 17:50, atnaujinta 2017-10-06 13:43

Daugiausia mūsų skausmo sukelia meilė ir su ja susijusios išdavystės. Per gyvenimą mylėjau tik keletą kartų. Ir vienas kartas buvo labai skaudus.

Man tada buvo 17 metų. Buvau jaunas ir turbūt naivus. Buvo tokie laikai, kad kompiuterio neturėjau, tad draugystės vykdavo telefono pagalba. Susipažinau su viena mergina. Jai irgi buvo 17 metų. Tuo metu mokiausi Klaipėdoje.

Bendravome žinutėmis ir po mėnesio susitarėme susitikti. Mergina pagal nuotrauką ir bendravimo būdą buvo paprasta mažo miestelio gyventoja, nors aš jos gyvai taip ir nemačiau. Buvau matęs tik vieną jos nuotrauką ir ji man patiko. O ir aš jai, kiek sakė, buvau įdomus, gražus ir patikau. Susitarėme susitikti prie meridiano. Tradicinė vieta.

Apsirengiau, ką turėjau gražiausio, nupirkau gėlių ir išėjau susitikti. Eidamas tikėjausi, kad tai bus pirmas mano gyvenime nuotykis ir būsima graži meilė. Atėjęs pralaukiau gal valandą. Bet ji neatėjo.

Ir tada priėjo pora augalotų vaikinų. Nieko neklausę, paėmę už kojų ir rankų, įmetė mane į Danės upę. Buvo kovo mėnuo. Šiaip ne taip išlipau. Tik paskui sužinojau, kad tai buvo jos planas. Po šito akibrokšto turėjau išdžiūti, nes gyvenau kitame mieste. Bandžiau su ja susisiekti, bet numeris jau buvo panaikintas.

Štai taip skaudžiai nukentėjau.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.