Auksiniai K. Brazauskienės žodžiai išmokė gražuolę vystyti vyrus

Vis paskaitau „Bendraukime“ skyrelį ir pastebėjau, kad pastaruoju metu padaugėjo moterų verkšlenimo apie jas išdavusius vyrus. Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi. Graudulingos istorijos nesitikėkite – nesipuikuoju, bet manau, esu geresnė už tas ašarotojas.

Auksiniai patarimai. Jau iki juos sužinant elgiausi panašiai, bet po K.Brazauskienės žodžių pamačiau naujas galimybes tobulėti.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Auksiniai patarimai. Jau iki juos sužinant elgiausi panašiai, bet po K.Brazauskienės žodžių pamačiau naujas galimybes tobulėti.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Su draugu mes jau beveik dvejus metus gyvenam kartu, o jis „lydosi“ dėl manęs kaip per pirmą pasimatymą.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Su draugu mes jau beveik dvejus metus gyvenam kartu, o jis „lydosi“ dėl manęs kaip per pirmą pasimatymą.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina

Mar 4, 2016, 5:16 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 12:34 PM

Žinau, kad manęs draugas niekada nebuvo išdavęs. Dėl jo ištikimybės galėčiau galvą dėti. Tai – mano pačios pasiektas rezultatas.  

Kadaise kažkokiame straipsnyje Kristina Brazauskienė pasakojo, kaip išlaikyti vyrą. Sakė, kad visada prisiimdavo už vyrą daugiau buities darbų, kad mėgsta gaminti.

Dar kalbėjo apie švelnumą: „Nepulti jam be reikalo į atlapus.“ Ir nuolat girti, ką vyras daro gerai.

O kas man labiausiai įstrigo – sakė, kad keliasi anksčiau už vyrą ir jam pasirodo jau pasidažiusi.

Galiu tik patvirtinti – auksiniai patarimai.

Išvaizda

 Pradėsiu nuo išvaizdos. Mano draugas keliasi 7 val. 30 min., o aš – 6 valandą. Žinote, ką darau pirmiausia? Pasirūpinu savo išvaizda. Dušas, makiažas, plaukai.

Kaip manote, vyrui atsibudus maloniau išvysti užsimiegojusią perekšlę ar lėlytę, kaip iš „Victoria Secret“ šou? Atsakymas, manau, akivaizdus.

Forumuose dalinatės, kokius ypatingus apatinius ruošiatės pirkti Valentino dienai. Nepagailėsiu patarimo – visi apatiniai turi būti ypatingi.

Aš neturiu jokių „skauda galvą“ ar „man tos dienos“ kelnaičių. Neturiu „storų dienų“ džinsų. Spintoje vietos nėra ir „darau remontą“ marškiniams. 

Pusę saldainio skonio sudaro gražus jo įpakavimas ;). Kaip galite tikėtis, kad jis žiūrės tik į jus, jeigu aplink matys dešimtis gražesnių? Ir ne, netikėkite savo kaimyne, kuri sako, kad ir taip gerai atrodote. Jeigu jums kyla toks klausimas, vadinasi, neatrodote. Vaikščiodamos apsileidusios, gražios atrodysite tik savo mamoms.

Charakteris

Vyrus jaudina moterų pažeidžiamumas? Galbūt, jei atsiduriate miške ir be jo pagalbos nemokate pasistatyti palapinės. Bet tik jau ne emocinis pažeidžiamumas. Neįsivaizduoju labiau aistrą užmušančio dalyko.

Su pirmais pora vaikinų dar padarydavau klaidų. Pirmajam sakydavau, kai man būdavo liūdna, kai mane įskaudindavo. Sakydavau, kada pavyduliaudavau ar užgaudavo jo juokeliai. Viskas iš neišmanymo.

Kai pamačiau, kad jis tolsta, greitai susiprotėjau. Jeigu jis norėtų turėti, kuo nuolat rūpintis ir kam šluostyti ašaras, susilauktų vaiko.

Dabar, kai kas nors man nepatinka, parodau tą kitaip. Nutylu ir kiek šalčiau elgiuosi. Bendrauju pabrėžtinai mandagiai, būnu tokia pat maloni, tik oficialesnė.

Tokiomis dienomis daugiau laiko skiriu sau – jeigu turėtume vakare eiti į teatrą, pasakau visiškai nereikšmingą priežastį, pavyzdžiui, tingulys, ir atšaukiu planus. Vietoj to prisileidžiu vonią ir per tą laiką, kol relaksuoju su kvapiaisiais aliejais, brangusis supranta, ką pasakė ar padarė netinkamai.

Patikėkit, šitaip tik sutaupytumėt nervų. Į atvirą išsisakymą vyrai nereaguoja. Į ašaras – tik pirmą kartą. Geriau leiskite jiems susiprasti patiems. Greit pamatysit, kad kuo labiau atšąlate, tuo labiau jie nori siekti. O jeigu visada sieksite jų, jie pradės siekti kitų.

Seksas

Pažinojau vyrą, kuris kiekvieną savaitgalį eidavo pirkti prostitutės. Žmoną mylėjo. Tiesiog, jo žodžiais tariant, pernelyg ją gerbė. Žmona visada norėdavo švelnaus sekso, nekalbėdavo apie jokius „nukrypimus nuo normos“, norėdavo sukurti ypatingą nuotaiką. Vien tik romantika, gėlytės, žvakytės...

Nieko keista, kad vyrukui nusibodo. Su prostitute jis galėjo elgtis kaip panorėjęs. Jeigu tas vyras save atpažins, tikiuosi, neįsižeis, kad pacituosiu: „Lovoje su žmona negalėčiau elgtis grubiau. O fantazijų turi visi, aš irgi žmogus.“

Taigi – nei pridursi, nei atimsi. Lovoje visada elkitės taip, kad visas savo fantazijas vyras galėtų įgyvendinti su jumis. Būkite ta jo prostitutė, o kai reikia – švelni mylimoji. Jeigu viską gaus vienuose namuose, kam jam dairytis kitur?

Beje, išduosiu mažą gudrybę. Kaskart, kai draugas turi išvykti savaitgaliui ar kelioms dienoms, prieš tai pasistengiu jį išsekinti. Patikėkit, po kokių trijų kartų dar kelias dienas turėtų nekankinti jokie neišpildyti norai ;).

Švelnumas

Be viso to, ką jau parašiau, žinoma, yra ir daugiau dalykų. Labai svarbu retkarčiais parodyti savo švelnią pusę. Šitą pabrėžė ir K. Brazauskienė. Juk jie nori būti paglostyti, išmylėti, suprasti. Būkite ta supratingoji, pas kurią jis visada ateis išsipasakoti.

Taip pat kartais verta papasakoti kokią asmenišką detalę. Tada vyras jaus, kad yra jums ypatingas.

Jei mokate skaniai gaminti, puiku. Jei ne – pasiraitokit rankoves ir išmokit. O visa kita – asmeninio išradingumo reikalas.

Įsitikinau, kaip visa tai veikia. Su draugu jau beveik dvejus metus gyvenam kartu, o jis „lydosi“ dėl manęs kaip per pirmą pasimatymą. Norite „drugelių pilve“? Tai sukurkit juos pačios.

Esu tikra, daugelis manot, kad ir taip jau stengiatės, bet juk žinot, kad už pastangas giria tik darželyje. Imkitės rimtų veiksmų ir pamatysit – jiems nė mintis nekils dairytis į šoną.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.