Vaizdas be fotošopo: kaip iš šalies atrodo asmenukių vergės

Nebegaliu, nepykit ant manęs, bet nebegaliu. Tikri sporto klubų lankytojai mane supras.

Sporto klube ką? Veidrodyje nusifotkinai? Namie veidrodžio neturi?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sporto klube ką? Veidrodyje nusifotkinai? Namie veidrodžio neturi?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Aš, kaip normalus žmogus, ateinu į sporto klubą padirbėti. Išlieti devynis prakaitus tam, kad būčiau sveika ir gerai jausčiausi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Aš, kaip normalus žmogus, ateinu į sporto klubą padirbėti. Išlieti devynis prakaitus tam, kad būčiau sveika ir gerai jausčiausi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Monika

Apr 2, 2016, 11:10 AM, atnaujinta May 30, 2017, 6:46 PM

Sporto klubuose egzistuoja tokia merginų rūšis – šaunuolės. Lankydamasi klube aš pradėjau jų visiškai nuoširdžiai nepakęsti. Man nesuvokiama, kam tos merginos apskritai šiose įstaigose lankosi, nes kad ir kaip ilgai jos ten eina, rezultato nesimato. Įdomu, kodėl?

  Pirma. Jei tu su savo tobulai nukontūruotu veidu ir palaidais, ištiesintais plaukais tris valandas ant treniruoklių snapchatini, tinderini, žaidi „Candy crush“ ar dar kokį briedą - tai nėra sportas. Jeigu plepi su drauge, žiūri į savo atspindį lygiuose paviršiuose (iš tos pusės, kuri tau pačiai gražiau atrodo), tai irgi nėra sportas.

Tai gal geriau iš karto keliauk tiesiai į „Hesburgerį“? Į kurį ir taip garantuotai slinksi po šitos neva treniruotės. Prieš tai pusę dienos iš naujo dažiusis, įlindusi į savo trumpą striukytę ir timpas. Ir jame pasakosi tokioms pat šaunuolėms draugėms: „O aš šiandien sporto klube tai...“

Sporto klube, ką? Veidrodyje nusifotkinai? Namie veidrodžio neturi?

Antra. Jeigu ant treniruoklio išsirieti it ūmėdė ir nusifotkini, tai toje fotkėje gal ir atrodysi kūdesnė. Bet realybėje, žinok, tave vis dar sunku atskirt nuo Vitalijaus Cololo.

Aš kaip normalus žmogus ateinu į sporto klubą padirbėti. Išlieti devynis prakaitus tam, kad būčiau sveika ir gerai jausčiausi. Ir neturiu laisvos savaitės tam, kad laukčiau, kol jūs keturias valandas „Windows 95“ greičiu levituojate ant bėgimo takelio.

Jeigu norit pasivaikščioti koja už kojos – eikit į Gedimino prospektą, Vokiečių gatvę ar dar kur, nesvarbu, bet nu nelaginkit kitiem dienos. Darykit išvadas ir mąstykit galva, o ne geliniais nagais.

Ai. Ir dar. Niekam neįdomi jūsų demonstruojama naujausia „Nike“ kolekcija. Vitrinose ji atrodo tikrai geriau nei ant jūsų „batonų“.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.