Jauna žmona išnaršė vairuotojo telefoną ir net nustojo kvėpuoti

Paskaičiau straipsnį apie meilužės nuoskaudą ir norėčiau pridurti, kad ištikimų vyrų nėra!

Jeigu kas nors man pasakytų, kad nori įsimylėti, aš atsakyčiau: niekada gyvenime nedaryk tokios klaidos. Be šito gyvent daug lengviau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jeigu kas nors man pasakytų, kad nori įsimylėti, aš atsakyčiau: niekada gyvenime nedaryk tokios klaidos. Be šito gyvent daug lengviau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Žinokite, jie visi išvažiavę trinasi po bariukus, „kabina makaronus“ mergom, „bobom“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Žinokite, jie visi išvažiavę trinasi po bariukus, „kabina makaronus“ mergom, „bobom“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ieva

Nov 11, 2016, 8:48 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 4:23 AM

Visos svajojame, pasitikime ir manome, kad maniškis tai jau tikrai neišduos. Melas, kurį supratau per skaudžią asmeninę patirtį. Pasidariau isteriška, paranojiška, pavydi, nustojau spindėti ir save mylėti, nes vyrą savo myliu labiau už viską pasaulyje...

Mielos moterys, merginos ir meilužės – tos, kurios tikisi gražių santykių, ištikimybės ir teisybės. Niekada to negausite. Ypač tos, kurios gyvena su vairuotojais.

Žinokite, jie visi išvažiavę trinasi po bariukus, kabina makaronus mergom, bobom... O geriausia, žinokit, kad jie meilužėms išdeda jus į šuns dienas, visi jie guodžiasi ir aiškina, kokios blogos jų žmonos, bandydami taip sukelti gailestį ir pasiguldyti į lovą.

Telefone jau viską išmokau atrast ir sužinot. Patikrinkit ir jūs – rasit daug įdomaus: kas užblokuotų sąraše, o ką slepia.. Anksčiau ar vėliau viskas išlenda. Jie poemas kitoms rašo ir meilę piešia. O po to eina taikytis su žmonomis, kai tos viską sužino.

Yra protingų moterų, kurios nesikiša į vyro gyvenimą. Ir yra kvailų, kurios kaip aš nustoja kvėpuoti, valgyti, miegoti, nes negali žiūrėt į jokį kitą vyrą. O protingos moterys dar penkis pašonėj turi ir švyti iš laimės, nė nesukdamos sau galvos.

Dabar mano vyras viską slepia. Pas mus viskas atskirai, telefono nematau, socialinių tinklų nematau, išklotines slepia, turbūt turi daug ką slėpt... O aš jauna, kvaila ir beprotiškai myliu, bet su šita meile baigiu save palaidot...

Jeigu kas nors man pasakytų, kad nori įsimylėti, aš atsakyčiau: niekada gyvenime nedaryk tokios klaidos. Be šito gyventi daug lengviau.

Nežinau, kas bus toliau, ir tai mane varo į neviltį. Bet savo vyru visiškai nebepasitikiu, o kiekvienas pasakytas žodis man iškart atrodo didelis melas... O kaip gaila, nes kai nemyli, tau nusispjauti, kur jis, su kuo ir ką veikia...

Ir Jūs turite karčios santykių patirties? Išmokote atpažinti neištikimybę? Pasidalinkite savo pasakojimu. Jūsų laiško laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.