Kosmetologės „kabinete“ išgirdusi pasiūlymą klientė pabėgo neatsigręždama

Niekada nebuvau iš tų moterų, kurias vadina barbėmis. Neturiu nei liaunų kojų, nei vapsvos liemens, tačiau visada stengiuosi prisižiūrėti ir juokauju, kad mane vyras myli ne dėl išvaizdos, o dėl to, kad esu faina.

Kosmetologei labiau rūpėjo skaitytojos raukšlės, o ne nesutvarkyti antakiai<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Kosmetologei labiau rūpėjo skaitytojos raukšlės, o ne nesutvarkyti antakiai<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Justė

Dec 13, 2016, 9:13 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:47 PM

Kartą  kolegės rekomenduota apsilankiau pas vieną kosmetologę susitvarkyti antakių. Įtarimų iškart sukėlė kabineto vieta – procedūras ji atliko ne grožio salone, o savo namuose. Tačiau kolegė juk neaiškių specialistų man nesiūlytų.

Taigi, po darbų  nuvykau pas rekomenduotą kosmetologę susitvarkyti savo antakių. Ji mane priėmė labai šiltai. Namai buvo jaukūs, todėl netrukus jau buvau ramiai įsitaisiusi kėdėje ir laukiau savo grožio procedūros. Atrodė, kad nerimauti nebuvo pagrindo. Tačiau...

„Kiek pas jus raukšlių!“ – palinkus man prie veido pradėjo šaukti meistrė.

Šiek tiek pasimečiau, nesitikėjau tokio tiesmuko komentaro. Paklaususi, ar taip ryškiai jos krenta į akis, sulaukiau dar rimtesnio atsakymo: „Negaliu net žiūrėti. Aš tuoj atsinešiu švirkštuką ir mes šiek tiek pataisysime.“

„Ką atsinešit?- stryktelėjau iš kėdės. – Baikit baikit, nejuokaukit. Aš tik noriu nusidažyti antakius.“

Buvau šokiruota dėl tokių neprognozuojamų kosmetologės ketinimų. Moteriai mano nesutvarkyti antakiai rūpėjo mažiausiai. 

Kosmetologė vaikštinėjo aplink mano kėdę ir kaip užvesta kartojo: „Man net ranka niežti, kaip norisi panaikinti tas jūsų raukšleles. Kokios jos ryškios ant kaktos ir prie lūpų! Žiūrėkite, pas mane nėra nė vienos. Aš pati dažnai sau susileidžiu botokso, galiu suleisti ir jums!“

Galiausiai neištvėriau – padėkojau jai už rūpestį ir pakilusi nešdinausi iš ten neatsigręždama. Kokiais tik žodžiais mintyse nekeikiau savo kolegės už tokias rekomendacijas! 

Ta moteris buvo mano mamos amžiaus, nors turėjo kur kas mažiau raukšlių už mane.  O man dar nėra 30-ties. Niekada neatkreipdavau dėmesio į tas mimikos raukšles. Nesu prieš botokso injekcijas, galbūt joms kada nors ir ryšiuosi. Tačiau kažkokiuose neaiškiuose namuose tikrai neleisiu kažkokiai neaiškiai moteriškei leisti man į veidą neaiškius dalykus!

Tik vėliau supratau, kad tos kosmetologės būta apsukrios. Ji pasigražinti atėjusioms klientėms taip tiesiog užkalba dantį ir įtikina susitvarkyti pas ją raukšleles. O tokios procedūros, ne paslaptis, kelis ar keliolika kartų brangesnės už antakių pešiojimą.

Galbūt jums taip pat nutiko keistų nesusipratimų? Pasidalinkite savo pasakojimu. Jūsų laiško laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.