Bankininko atsakymas turtingo vyro ieškojusiai merginai nokautavo

Neseniai  zibainis.lt perskaičiau istoriją apie merginą, kuri ieškojo turtingo vyro forumuose, pažinčių tinklapiuose. 

Turtingo vyro ieškančiai merginai bankininkas pateikė pasiūlymą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Turtingo vyro ieškančiai merginai bankininkas pateikė pasiūlymą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Turtingo vyro ieškančiai merginai bankininkas pateikė pasiūlymą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Turtingo vyro ieškančiai merginai bankininkas pateikė pasiūlymą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 3, 2017, 1:22 PM

Keistos sąlygos

Kaip buvo rašoma, mergina skelbime nurodė savo sąlygas ir pageidavimus, kurie skambėjo gana įžūliai:

„Nemeluosiu, kodėl aš esu čia. Šiais metais man sukaks 25 metai. Aš – labai graži. Esu stilinga ir turiu gerą skonį. Noriu ištekėti už vaikino, uždirbančio daugiau 500 tūkstančių per metus.

Negalvokite, kad aš gobšuolė. Kad jūs suprastumėt: žmogus, uždirbantis per metus milijoną, yra laikomas viduriniosios klasės atstovu. O aš nenoriu būti vargše.

Visi, su kuo anksčiau susitikinėjau, uždirbdavo ne daugiau kaip 250 000 per metus. Atrodo, kad tai yra mano riba. Gal galite atsakyti į keletą dominančių klausimų? Pvz.:

Kur Jūs – turtuoliai  – paprastai leidžiate laiką? (Parašykite savo mėgstamus barus, restoranus, sporto sales, jeigu galite nurodykite adresus). Į kokio amžiaus vyrus geriausia nusitaikyti? Kodėl daugumos turtuolių žmonų – tokios vištos? Kaip jūs nustatote, kas jums tinka į žmonas, o kas – į merginas? Merginos statusas mažiau domina nei būsimos žmonos.

Lauksiu atsakymo.

Bankininko patarimas

Vieno banko generalinio direktoriaus atsakymas nokautavo::

„Gerbiama, Gražuole!“

Susidomėjęs perskaičiau Jūsų žinutę forume. Manau, kad daugumai jūsų amžiaus merginų iškyla tokių klausimų. Tad leiskite man išanalizuoti Jūsų situaciją investiciniu požiūriu.

Mano metinės pajamos – daugiau nei 500 000. Aš manau, kad atitinku turto cenzą ir negaišinu jūsų laiko veltui. Kaip verslininkas galiu pasakyti, kad vedybos su jumis – bloga idėja. Viskas paprasta. Žiūrėkite.

Tai, ką jūs norite padaryti, vadinama barteriu: jūs norite iškeisti savo grožį į mano pinigus. Tai yra – A duoda „grožį“, o B moka už tai „pinigus“. Atrodo, jog viskas – sąžininga. Bet yra viena didelė problema: jūsų „grožis“ vysta ir netenka vertės, o mano pinigų vertė greičiausiai tik augs.

Kalbant ekonomikos terminais, mes – du aktyvai. Mano vertė kils, Jūsų – kris. Ir ne tiesiog kris, o su geometrine progresija. Įsivaizduokite, kad mūsų santykiai – prekybos aktas, kaip ir bet kuris prekybos aktas jis turi kažkokią tai poziciją.

Jei Jūsų rinkos kaina kris, mes tiesiog ją parduosim. Turėti tokį aktyvą – beprasmiška. Tą patį galiu pasakyti ir apie santuoką, kurios Jūs siekiate. Kad ir kaip tai žiauriai skamba, bet greitai prarandančius vertę aktyvus – geriausia yra parduoti arba išnuomoti.

Bet koks vyras, uždirbantis daugiau nei 500 000 per metus, nėra kvailys. Žinoma, tokie kaip aš susitikinės su Jumis, bet niekada neves. Mano patarimas Jums: meskite tokias idėjas kuo toliau. 

Geriau ieškokite kitų būdų praturtėti ir siekit savarankiškai uždirbti pinigus, tada ir šansai surasti turtingą kvailį išaugs.

Tikiuosi, kad mano patarimas Jums padės”.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.