Turtuolio draugija džiaugėsi neilgai – dabar naktimis kenčia pragarą

Labai sudomino straipsnis apie turtuolį vyrą, kuris jau po poros gražuolės klausimų per pasimatymą nusprendžia, verta ji jo ar ne. 

 Turtuolio draugija merginai spėjo greitai apkarsti.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Turtuolio draugija merginai spėjo greitai apkarsti.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Turtuolio draugija merginai spėjo greitai apkarsti.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Turtuolio draugija merginai spėjo greitai apkarsti.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 15, 2019, 10:40 PM

Šiuolaikiniai vyrai kelia juoką – jei daugiau uždirba, mano, kad jie moterims įdomūs tik dėl pinigų. Kodėl jie taip mano? Gal iš tiesų joms daugiau neturi, ko pasiūlyti? 

Jaučia savo galią

Manau, kad tas turtuolis jaučiasi nepilnaverčiu ir bando tą jausmą užmaskuoti blizgučiais, kurie jam neva nerūpi. O iš tiesų rūpi, ir dar kaip! Nes tuomet jis žino, kad yra galingas, kažkam įdomus, geidžiamas ir svarbiausia – padėties šeimininkas. Jaučia savo galią žemindamas moteris. 

Sakau tai, nes žinau – pati su tokiu draugavau. Praėjau jo „patikrinimus“ ir šešių pasimatymų zoną. Jau buvau netgi savo lagaminą pas jį į namus atsinešusi, galima sakyti, bandėme gyventi kartu.

Žinote, ką galiu pasakyti svajojančioms apie tokius turtuolius? Kad pasaka baigiasi iškart, kai tik jis pajunta sučiupęs savo grobį.

Toks žmogus niekada ir neras merginos, nes ne jos jam reikia. Jis yra priklausomas nuo dėmesio ir jam neįtiks net turtingiausia ir gražiausia pasaulio manekenė – Gisele Bündchen. 

Laukdavo naktimis

Nebuvau jo išlaikytinė, aš pati uždirbu tiek, kad galiu išlaikyti save, galiu keliauti, turiu nuosavą butą, nuosavą automobilį – ne „porche“, bet savo ambicijoms patenkinti man nei pigių, nei brangių blizgučių nereikia. Man reikia įdomaus žmogaus, o ne jo turtų, ne kelionių, prabangaus automobilio ir vakarienių. 

Kaip jau sakiau, susidėjau su turtuoliu, o dabar kenčiu tikrą pragarą ir pažeminimą. Po poros mėnesių aš jam jau buvau nusibodusi kaip iš mados išėjęs kaklaraištis.

Jei mane apšauksit barakda, galiu nuraminti, kad pinigų jo aš taip ir nemačiau. Po pasaulį nespėjome pakeliauti. Tik iki Nidos savaitgalį nulėkti, nes jis niekada neturi laiko... Į susitikimus su draugais jis manęs neimdavo, nes „nėra merginoms ten ką veikti“. Į kavines jis manęs nesivesdavo, nes tuo metu „vakarieniaudavo su verslo partneriais“. 

Naktimis laukdavau jo grįžtančio iš visų susitikimų, tvarkydavau jo namus, iš neturėjimo, ką veikti, netgi perrikiuodavau pagal prieskonių spalvą visus prieskonių buteliukus...

Galiausiai jis tapo visai nepakenčiamas. Grįžęs iškeldavo kokią sceną, kokia aš nieko verta, stora, nesusitvarkiusi, kokia neįdomi, jo seksualiai nepatenkinu ir t.t... Jei seksualiai suartėdavome, 

Tai ar reikia dar pasakoti, kokios būna draugystės su turtuoliais? Ar verta su jais vaikščioti į pasimatymus ir bandyti įtikti jų kriterijus? Ar verta būti nuolat žeminamai ir užgauliojamai? 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.