Zuokų skandalo sūkuryje pastebėjo neatitikimą: „Toks elgesys neadekvatus“

Pasibuvot. Ilgai, ne vieną dieną. Tada susirinkot žaislus ir išsivaikščiojot. Nieko tokio, taip būna daugeliui, bet būkit protingi, išlaikykit vienas kitam pagarbą.

 Autorės nuomone, derėtų viską išsiaiškinti be viešumos.<br> Lrytas.lt nuotr. koliažas.
 Autorės nuomone, derėtų viską išsiaiškinti be viešumos.<br> Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Zuokai šiuo metu skiriasi.<br>T.Bauro nuotr.
Zuokai šiuo metu skiriasi.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina

Aug 1, 2019, 7:25 PM, atnaujinta Aug 2, 2019, 8:22 AM

Zuokai skiriasi po daugiau kaip 25 metų santuokos. Artūras Zuokas, kiek mačiau, beveik nekomentuoja, o Agnė Zuokienė sukelia ant kojų visą Vilnių dėl jo name rastų "įtartinų dėžių".

Man kažkaip bjauroka. Ir kažkas neatitinka. Kaip bebūtų, juk A.Zuokas - jos vaikų tėvas. Plius, pragyveno kartu šitiek metų. Abu nieko šlykštaus vienas apie kitą nesako, viskas neva civilizuota. Kažkur mačiau, kad kalba, jog išsaugo pagarbą ar draugystę.

Rado dėžes ir baigėsi draugystė, skambučiai į įstaigas prasidėjo, viešumas. Kaip darytų moteris, nebandydama specialiai pakenkti? 

Paskambintų savo būsimam buvusiam vyrui ir paklaustų: "Žiūrėk, čia tokias dėžes radau, kas čia yra?"

Nekviestų specialistų. Nebent policiją, jei būtų radusi narkotikų ir ginklų. Bet šiuo atveju A.Zuokienė pasirodė neadekvačiai. Manau, moterys taip gali pasielgti tik tyčia, siekdama apjuodinti būsimą buvusį vyrą. 

Taip bjauriai nusiteikusios moterys per skyrybas bando vyrą palikti "pliką basą". Paskambina pasakyti, kad vaikas susirgo ir negalės susitikti su tėčiu. Neleidžia supažindinti vaikų su nauja mergina. Pakeičia garažo užrakinimą, sandėliuko spyną ir kitką, o tada nustemba, ko vyras nervinasi. Visa tai moterys daro tik tyčia. Kad "atsiskaitytų" su ex.

Bet šiuo atveju pora yra žinoma visuomenėje. Ir viskas, kas jų daroma, matoma viešai. Interviu duodami irgi sąmoningai. Ir skambinant savivaldybei tu žinai, ką tas skambutis kainuos.

Sunku suprasti tą drabstymąsi. Skiriantis visuomenės akyse stengiesi išlaikyti pagarbą, o jeigu neišeina, tai bent jau pagarbų atstumą.

Kai menkini savo buvusį, kartu menkini ir save. Nes parodai, kokia akla buvai, tokį blogį pasirinkdama. O gal jis ne toks šimtaprocentinis blogis? Visgi, ir vaikų kartu susilaukta?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje