Išgirdęs apie pelningą merginos darbą, kaunietis net pasiuto: „Kas už tai gali mokėti?“

Reikalas toks, norėjau salės pagalbos, vaizdingai tariant. Nežinau, ar neperdėtai reaguoju į dabartinę situaciją. Noriu objektyvaus žvilgsnio iš šalies.

Merginos darbas sukėlė vaikinui pyktį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Merginos darbas sukėlė vaikinui pyktį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Merginos darbas sukėlė vaikinui pyktį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Merginos darbas sukėlė vaikinui pyktį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Jurgis

Jan 27, 2023, 11:14 PM, atnaujinta Jan 27, 2023, 11:23 PM

Kurį laiką draugauju su puikia panele. Išvaizda – ledinė. Charakteris – tobulas. Atrodo, kad susidainavę jau daug metų esam, bendri pomėgiai, laisvalaikis, pažiūros ir tt.

Bet ji vis nuslėpdavo apie savo pragyvenimo šaltinį. Niekaip tiesiai šviesiai nepasakydavo, ką dirba. O uždirba tai tikrai gerai. Turi nuosavą butą Žaliakalnyje, važinėjasi naujesniu automobiliu nei mano telefonas, daug keliauja po užsienį.

Bet mums bendraujant vis artimiau ir laiko praleidžiant daugiau nebegalėjo slėpti savo „darbo“. Prasitarė, kad ji pardavinėja savo kūno nuotraukas internete.

Kaip man aiškino, visokie keistuoliai, turintys kojų fetišą ir panašiai, moka pinigus. Ir, patikėkit manim, labai labai didelius.

Aš net pasiutau, kai sužinojau! Draugė prisiekinėjo, kad tai laikinas darbas, kol susitaupys pinigų savo versliukui – grožio salonui ar pan.

Bet mane tai toks siutas apėmęs, atrodo, kad draugė prostitucija ar pornografija užsiimtų, tik lengvesne forma. Pasakiau jai į akis – šlykštu... Geriau jau tualetus kuopti.

Manau, kad kiekvienam normaliam vyrui nepatiktų, jei jo merginos kūną nešvankiai apžiūrinėtų visokie keistuoliai (pavartočiau riebesnį išsireiškimą, bet turbūt cenzūruotumėt).

Daug dėl to baramės, vos ne iki skyrybų jau „susiėdėm“. Draugė sako, kad ji kasininke tikrai nedirbs už kapeikas, išlaikytine irgi nebus. Dar ir mane kaltina, kad aš provincialas, nesuprantu šiuolaikinių tendencijų, nuogas kūnas buvo yra ir bus gražiausia meninė išraiška.

Tai jei tos nuotraukos kabėtų galerijoje, tikrai nieko nesakyčiau. Bet dabar nežinia, kokias kūno dalis ji ten fotografuoja, ir kas per žmonės už tai gali mokėti?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.